keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Still Alive (+Arvonta)

Still Alive. Tämän kun pystyn viikon lopussa sanomaan, niin hitsi vie, mä selviän mistä vaan. Huhhuh, mikä päivä. Onneksi päivän kruunaa oma tietokone vihdoin kotona! Huolto on toiminut, ja blogi herää henkiin.
Mä olin lasten kanssa tänään pari tuntia päivystyksessä, ja vannoin kyllä reissua viimeiseksi tällä kokoonpanolla. Poika ollut sylissä neljä päivää neljänkymmenen asteen kuumeen vuoksi, jolloin tottakai tyttö kokee jäävänsä vähemmälle huomiolle, ja varsinkin kun mennään veljen voinnin ehdoilla, niin eiköhän tämä purkautunut juuri tänään, ja juuri siellä päivystyksessä. Onneksi ollaan nyt hengissä, ja koputan nyt puuta, mutta tuntuisi lääkkeet vähän ainakin auttavan. Kyllä se pikkunen tepasteli hymyillen jo nukkumaan mentäessä. Ai niin, mun kymppikuinen kävelee jo <3 En mä edes tiennyt, että ne voi näin aikasin kävellä..

On ollut kyllä ihan hirveät päivät. Nähdä, kun toinen kärsii pahoista kivuista, ja sä et voi viedä niitä kipuja pois, vaan sadistisena joudut katsomaan pientä hädässä. Se on jotain niin kamalaa. Nyt mä niiiiin toivon, että huomenna olisi uusi ja parempi päivä. On nimittäin nämä yötkin olleet oma hommansa.. Tässä vaiheessa sitä jälleen miettii, kuinka olematon mun ja lasten tukiverkosto on. Apua saa pyytämällä, mutta mulla on tasan kaksi ihmistä keneltä apua voin pyytää, ja saada. Mutta ollaan me tähänkin asti selvitty, niin hyvin selvitään näilläkin. Ainakin se vähäinen apu on korvaamatonta. Ja nyt osaan ainakin avun ottaa vastaan.

Mulla on tulossa blogiin paaaaljonpaljon juttuja! On tulossa yhteistöiden merkeissä pari kivaa juttua. Ja ihana päästä taas omalla koneella näpyttelemään! Pääsen luomaan silloin, kun siltä tuntuu.
Mulla alkoi maanantaina loppuvuoden valmennus. Ruokavaliot ja treenit on nyt kohdillaan. Tai voiko sanoa, että kohdillaan? Hommat meni puihin jo toisena päivänä, kun eilen tuntui, että nyt mulle on flunssa iskemässä, ja jouduin jättämään aerobiset välistä. Syömiset kun pitää kunnossa, niin tuntuu, että olisi edes puolet hommasta hoidettu. Tosin, eilen lipsahti protskupatukka illalla, ja tänään toinen. Mutta on ne silti paremmat vaihtoehdot kuin suklaalevy?! :D

Loppuun vielä viikon pika-arvonta. Mulla olisi pari lippua lokakuisiin I Love Me - messuihin. Lippuarvontaan voit osallistua jättämällä kommentilla joko nimesi, tai nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Arvonta alkaa NYT, ja päättyy tämän viikon sunnuntaina (4.10), kun vuorokausi vaihtuu maanantain puolelle.6 kommenttia:

 1. Mukana. Sanna.somppi@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan! :)
  petralehti.lehti@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Moikka. Arvonnan voittaneille lähetettiin liput postissa ennen messuja. Arvontaan pystyi osallistumaan blogin, sekä facebooki kautta

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)