perjantai 11. syyskuuta 2015

Vaihtelu virkistää

Mun kaikki tähänastiset treenihousut ovat merkiltään Nike, Adidas tai SOC. Toiset ovat olleet hyviä, toiset vähemmän hyviä. House of Brandon:lta bongasin OnlyPlay:n treenihousut ja skeptisenä lähdin ottamaan ne testaukseen. Eilen on housut ajettu sisään, ja hitsi, että mä olen tyytyväinen. On onnea löytää treenivaate, joka ei kiristä ja purista, ei tunnu epämiellyttävältä, kyykätessä ei peppusaumat repeä, ja housut ei säilö hikeä. Mahtavuutta siis! Mikä parasta, mä suosittelen näitä erioten raskaana oleville, ja jo synnyttäneille, sillä housujen vyötärössä on resori, josta mä ainakin tykkäsin vatsan päällä. Raskaana oleville tämä resori myötäilee masua, ja jos jollain muulla jo synnyttäneellä on samanlainen pullamössö vatsa, kuin minulla, tämä resori kivasti säilöö sisäänsä tämän pullamössön, joten sitä höttöä voi päästä edes hetkeksi pakoon! :D


Housut löytyvät siis TÄÄLTÄ.

Tuote saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)