sunnuntai 18. lokakuuta 2015

I Love Me 2015

Nyt on messut messuiltu taas tältä vuodelta. Huhtikuussa käytiin lapsimessuilla, ja nyt kuluneena viikonloppuna oli I Love Me -messut. Viimeksi kävin kyseisillä messuilla vuonna 2013 , jolloin messut olivat pieni pettymys. Nyt lähdinkin varovaisin, mutta odottavaisin mielin liikkeelle, ja pakko sanoa, että kyllä kahdessa vuodessa oli parannus tapahtunut.
Perjantaina olin lasten kanssa messuilla, sillä se oli messujen hiljaisin päivä. Oli muuten lauantainakin paljon uskaltautunut porukkaa lasten kanssa liikkeelle, rohkeaa! Perjantaina kierreltiin ja otettiin vähän pintaraapasua messuista. Perjantaina olin alkuun hieman pettynyt messuista, mutta tämä taisi johtua omasta väsyneestä asenteesta, ja siitä, kun en päässyt kunnolla keskittymään olennaiseen.

Lauantaina olin ystävän kanssa kiertelemässä, ja sain vähän enemmän irti, kun pääsi kunnolla hypistelemään ja ajatuksen kanssa liikkumaan. Tänä vuonna en ollutkaan pettynyt messuihin.
Superfoodit ja luomu oli tosi in. Myös lisäravinteet, fitnessbuumin päällä ollessa ei ihmekään. En valita, nämä olivat minunkin lempiosastot. Kauneudenhoitopuolella tuntui olevan enemmän ammattilaisille, kuin peruskuluttajalle tuotteita. Muotipuolella innostuin, kun mukana oli esimerkiksi Zio ja Freddy. Terveyspuolella petyin, sillä olisin kaivannut mukaan edes kehonkoostumusmittauksia, tai jotain pientä vastaavaa. Joku kysyikin minulta, että antaisin tärppejä, mistä kannattaa hakea ilmaistuotteet- ei niitä ollut. Ei missään. Muistaakseni käsirasva näytteen sain. Eli ilmaistuotteita ei sinne kannattanut lähteä hakemaan. 


Kokonaisuus oli kivasti suunniteltu messuilla. Siellä pääsi suht hyvin liikkumaan, muutamaa ahdasta paikkaa lukuunottamatta, ja paikat oli järjestelty fiksusti. Eli ensi vuonna uudestaan!

Itselleni tarttui mukaan Dromet. Olin menossa ostamaan Freddyjä, mutta väriskaala oli vähäinen, ja Zipin osastolta bongasin Dromet. Sen lisäksi mukaan tarttui pikku kosmetiikkaa, kuten hiusvärejä ja kynsilakkaa, Kärkkäisen osastolta edullisia pähkinöitä ja chia -siemeniä, Fazerilta tukkupaketti purkkaa ja raakasuklaata pahimpaan herkkuhimoon. 
Nyt on 20 kilometriä messuiltu. Kurkku on vähän kipeänä, jalat hellänä, mutta kiva viikonloppu takana!

2 kommenttia:

  1. Minä bongasin sinut perjantaina messuilla! En viitsinyt tulla häiritsemään, kun sinulla oli lapset mukana. Tosin hyvin näytit handlaavan toinen sylissä- rattaat toisessa- ja lapsi kolmannessa kädessä skenarion ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)