keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Puhdistuskuuri

Vaikka kesällä on syömiset ollut suht hallussa, on silti tullut syötyä jäätelöä, ja herkkuja ehkä normaalia enemmän. Se kuuluu kesään. Viisaudenhampaan leikkauksen jälkeen on tullut syötyä antibiootteja, ja kipuläkkeitä kyllä ihan riittämiin. Mä en oikein perusta noista lääkkeistä liiemmin. Syön, ja annan lapsillekin vain äärimmäisessä tapauksessa. Flunssaan en ikinä syö mitään särkylääkettä, vaan annan flunssan jyllätä, kuumekin lähtee nopeemmin pois, kun antaa rauhassa riehua, eikä pitkittele lääkkeillä sitä. Lääkkeissä on kuitenkin kaikkea muutakin, kuin vain se auttava ainesosa, ja ne vaikuttaa aika paljon muihinkin, kuin vain siihen tarkoitukselliseen kohtaan.

Kroppaa on välillä hyvä puhdistaa kaikesta ylimääräisestä. Mä otin syksyn puhdistukseen Solgar Aktiivihiilen.
Aktiivihiili sitoo itseensä haitallisia ja ei-toivottuja aineita, sekä on gluteeniton ja laktoositon. Aktiivihiili on ruoansulatuskanavan puhdistukseen. 


"Solgar Aktiivihiilikapselit sisältävät aktiivihiilijauhetta 300 mg / kapseli. Aktiivihiiltä on perinteisesti käytetty edistämään ruoansulatusta. Aktiivihiili sitoo mahalaukussa pintaansa muun muassa aineita, jotka aiheuttavat ilmavaivoja ja muita ruoansulatusvaivoja. Hiili ja sen pintaan sitoutuneet aineet eivät imeydy ruoansulatuskanavasta, vaan poistuvat ulosteen mukana."

Aktiivihiiltä ei tule käyttää lääkkeiden kanssa samaan aikaan, sillä voi vaikuttaa niiden imeytymiseen. Senpä vuoksi itsekin odotan, että leikkauksen jälkeiset lääkkeet loppuvat.Ja arvatkaa vaan, kuinka kivasti tämä tuo lisäboostia mulle, kun on ruokavalio pistetty ruotuun, ja ne turhat sokerit hiottu pois. Mä saan mun kropan puhdistettua näistäkin!

Tuote saatu yhteistyön kautta.

1 kommentti:

  1. Kiitos puhdistus -vinkistä. Pitääkin näin loppuvuodesta puhdistaa kroppaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)