perjantai 2. lokakuuta 2015

Raakasuklaa Workshop

Ei vitsit kuinka kauan mun on pitänyt ostaa tai tehdä raakasuklaata! Voitteko kuvitella, että vasta tänään maistoin ensimmäisen kerran tuota herkkua?! Äitini loi ennakko odotukset, kun sanoi, että maku on erilainen, ja niinhän se olikin. Se vaati totuttelua. Mutta mikä parasta, se ei ole sellaista, että sitä voisi vetää ähkyyn asti. TOSI helppo tehdä, ja pääsee itse vaikuttamaan vähän makuun. Mä "leivoin" tytön kanssa nämä suklaat, ja laitettiin sisään Goji -marjoja ja cashew pähkinöitä. Mä tykkään. Mulla ei ole kyllä ruokavalioon laitettu tilaa tai aikaa herkuttelulle, mutta mä vähän omavaltaisesti herkuttelin tällä suklaalla. On tämä koostumukseltaan parempi vaihtoehto, kuin kaupan maitosuklaat, ja varsinkin, kun tässä yritän sokerista päästä eroon..Mä en muuten tiedä, että kuinka moni teistä kiinnittää huomiota syömisiinsä? Ja herkutteluun? Mun lisääntynyt huomion anto ravinnolle johtuu nyt puhtaasti ruokavaliosta, joka on mulle A4:lla isketty käteen. Mutta en tajunnutkaan, miten paljon mä herkuttelen. Vaikka olen aina yrittänyt sen pitää siinä 5:2, mutta nyt, viisi päivää ilman sokeria olleena, vieroitusoireet on ihan kamalat. Koska sokerin lisäksi mä olen joutunut hylkäämään näkkärin, kauraleivän, kermajuuston, mehukeiton, ja muita tällaisia "arkisia" juttuja, minkä en tajunnut olevan vain "herkkuja".
Mutta hyvää tekee päästä tästä sokerista eroon. Sitten voi jossain vaiheessa ottaa sen sokerin taas elämään mukaan (jos haluaa) kohtuudella. Joulukuuta ja jouluherkkuja odotellessa siis. ;)

Oman raakasuklaan valmistuspaketin voit tilata TÄÄLTÄ

Yhteistyössä Go4fit.com

Ps. Muistattehan käydä osallistumassa vielä viikonlopun aikana I Love Me -messulippujen arvontaan edellisessä postauksessa?
Tuote saatu yhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. älä nyt ihan kaikkea ala itseltäsi kieltämään :) kyllä sitä voi vähän herkutellakin, taikasanana juurikin kohtuus! ;) terveisin: juustoista en luovu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on varmaan sitä kohtuuden etsimistä ja löytämistä. Kun hetken osaa olla ilman, niin osaa taas arvostaa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)