perjantai 30. lokakuuta 2015

Syys sisustusta

Voiko sanoa enää olevan syksy, kun tuntuu olevan jo talvi? Viime päivinä on ollut niin kylmä, että iltaulkoilulle vedän lapsille jo toppahaalarit päälle. Hengitys huurtuu ja näpit jäätyy. Maa on aamuin illoin jo valkeana yöpakkasten jäljiltä, ja kotona saa olla vähintään kaksi kerrosta vaatetta, että tarkenee. Enää puuttuu lumi. Toivottavasti sitä tulee ennen Joulua. Rakastan valkoista Joulua, siinä vaan on sitä jotain.
Mulla on jo kotona kynttilät löytäneet paikkansa, ja viltit ovat hyökkäysvalmiudessa sohvan käsinojalla. Syksyisin herää sellainen pesänrakennusvietti, pakko uudistaa ja söpöyttää kotia, tehdä siitä todella kotoisa. Nappasinkin teille muutamat herkut syysiltoja varten Ellokselta.
Ellos Homen tähtityynyt löytyvät TÄÄLTÄ ja TÄÄLTÄ
Ellos Homella on mielestäni tosi ihania sisustustekstiileitä, sillä Enjoy Life -tyyny, sekä Jouluaiheinen tyyny ovat myös Ellos Homen mallistoa.


Kun sisustustyynyt ovat enemmän miellyttämässä silmää, niin viltit miellyttävät itseäsi, kun pääset illalla kiepsahtamaan niiden alle lämmittymään. Tähtiviltti löytyy TÄÄLTÄ ja todella ihana helmineuleinen peitto TÄÄLTÄ. Vitsit, että mä jäin oikeasti kuolaamaan tuota harmaata torkkupeittoa.. Niin ihana. Mä tykkään muutenkin tuollaisesta kevyestä materiaalista, se on niin miellyttävää iholle.


Mä ostan yleensä kotiin sisustuksen mukaan vaaleita kynttilöitä, mutta nyt jostain syystä pisti silmään tuo Himla Signaturen kaunis musta kynttilä. Myös  Day Home Hurrikaani pisti silmään modernisuutensa vuoksi. Marie Serneholtin kynttilä edustaa juuri sitä sisustuslinjaa, mitä haen kotonani. Tässä kiehtoi myös se, että tämä on valmistettu 100%:sta soijavahasta?!

Viikonlopun kunniaksi vielä alennuskoodi, mikäli innostutte tilaamaan uutta sisustusta kotiin. Saat -40%:a kalleimmasta tuotteesta koodilla 325735.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)