sunnuntai 15. marraskuuta 2015

-5 kg

Nyt ollaan reilussa puolessa välissä tätä valmennusta. Ollaan menty oikeaan suuntaan, mutta on tässä menty metsäänkin oikeen kunnolla. Ensimmäiset neljä viikkoa pysyin tiukkana herkkujen suhteen, mutta siitä se alamäki sitten alkoi. Nyt on joka viikonloppu löysätty, ja syöty herkkuja, ja herkut ei pitänyt olla sallittuja ennen joulukuuta! Voin siis sanoa, että vedin ihan ojien kautta tän homman.. Mutta, mä vaan nautin niistä herkuista niin paljon, pesunkestävä sokerihiiri, no can do.
On tässä menty oikeaan suuntaankin! Monen monta viikkoa mä olen miettinyt ruokavalioni tarkoitusta, ja nyt se valkeni minulle. Paljon proteiinia, ja mahdollisimman vähän hiilaria, sokerit pois, ja fruktoosikin minimissään. Vaa'alla käydessäni vaaka näytti miinus viittä kiloa. Olin pikkasen ihmeissäni, kai tässä jotain on tehty oikein, vaikka onkin sorruttu useampaan otteeseen sokeriin.
Enää ei ole niin kamala nälkä koko ajan, kroppa on tottunut ruokavalioon, menihän siihen aikaakin. Treenit luistaa mielettömän hyvin, nyt vielä paremmin, kun jäljellä on enää viikko, max kaksi, ja mielessä siintää kunnon loppurutistus. Ja maalissahan häämöttää kunnon palkinto: uusi ruokavalio, uudet treeniohjelmat ja Joulukuu - vapaasyönti kuukausi! 


Kuusi viikkoa treenejä takana, ja ruokavaliota seitsemän viikkoa. Missä sen muutoksen näkee? No vaaka näyttää pienempää lukemaa, jaloissa ja olkapäissä on jotain pientä muutosta. Nyt viimeset rutistukset, ja viimeset rasvat pois, sitten lähetäänkin massaa rakentamaan.Sinullakin on mahdollisuus saada kahdeksan viikon valmennus hintaan 69€:a. Klikkaa TÄNNE, ja tutustu Katarinan valmennuspakettiin. Tässä pistetään rasva palamaan, ja lähetään rakentamaan lihasta.

1 kommentti:

  1. Alakroppa on ainakin saanut muutosta. Hyvälle näyttää! Siiri

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)