maanantai 30. marraskuuta 2015

Liikuntakiellossa

Kun tekee mieli vain itkeä, ja nyt vielä vähän enemmänkin. Tänään oli ensimmäinen tapaaminen fysioterapeutin kanssa, ja ei nyt  mennyt ihan niinkuin kuvittelin. Mä jotenkin naiivina ajattelin, että vaikka se selkä on rikki, niin voinhan mä salilla treenaa jalkoja ja käsiä, tai jotain? Ei se nyt ihan niinkään mennyt. Ollaanpa tässä sitten liikuntakiellossa. Voin sanoa, että kyllä on mieli matalana. Kuitenkin valoa tunnelin päässä on sen verran, että "lenkillä saan käydä", ei nyt juoksemassa, mutta kuitenkin vähän edes saa liikkua. 
Juteltiin myös hieman tulevasta, ja tällä hetkellä isoin työ mun täytyy tehdä tuolla pääkopan sisällä. Leikkausjonot on pitkät, ja itsestään liikaa luuleva fyssari uskoo saavansa mun selän ja vatsan kuntoon ilman leikkausta, ajan kanssa. Ystävät tsemppasi, että nyt ainakaan ei aika käy pitkäksi, kun voin käyttää aikani lasten syntymäpäiväjuhlia, sekä Joulua suunniteltaessa, ja tuo on ihan totta. Kirpaisi myös kuulla se karu totuus fyssarin suusta; menee pitkän pitkä aika, ennen kuin jatkan treenaamista tällä tavoin. Kuulin jopa sanan ryhmäliikuntatunnit. Minä? Ryhmäliikuntatunneille? No öö, siinä vaiheessa on kyllä maailmankirjat sekaisin :D No, pysyttäydytään nyt ensin tässä tilassa, missä ainoa liikuntamuoto on shoppailu. 

Tilasin joskus keväällä itselle  Biancaneveltä tukikorsetin keskikropan avuksi. Ja tästä oli fyssarinkin kanssa puhetta, kun kysyin mielipidettä häneltä asiasta.
"KAVENTAA VYÖTÄRÖLINJAA

Muotoileva korsetti tekee vyötärölinjastasi linjakkaan poistaen muhkurat ja jenkkakahvat. Korsetti tekee vyötäröstäsi näkyvästi kapeamman ja voit tuntea itsesi jälleen itsevarmemmaksi.

AUTTAA SELKÄKIPUIHIN

Korsetin kompressio-ominaisuus antaa tukea alaselän lihaksille. Monille tämä on tuonut avun selkävaivoihin. Korsettia voit pitää jopa töissä, sillä se auttaa sinua pitämään ryhtisi hyvänä ja selkäsi suorassa esimerkiksi näyttöpäätteellä työskennellessäsi. Esbelt korsetti ei kuitenkaan ole lääkinnällinen tuote, joten ole yhteydessä lääkäriisi mikäli kärsit pahoista selkävaivoista.

NOSTAA RINTOJA

Koska Esbelt korsetti puetaan ylle juuri rintaliivien alapuolelle, on sillä myös rintoja nostava vaikutus.

AUTTAA PAINONPUDOTUKSESSA

Esbelt korsetin koko tulee valita siten, että se istuu hyvin tiukasti vartalosi kurveihin. Tiukka korsetti mikro-hieroo vartaloasi käyttäessäsi sitä ja näin ollen auttaa vähentämään rasvaa keskivartalosi alueelta.

KORJAA RYHTIÄ

Käyttäessäsi Esbelt korsettia seisot ja istut suorassa ja ryhtisi paranee. Hyvä ryhti vähentää lihasjännitystä ja voit paremmin.

AUTTAA SYNNYTYKSEN JÄLKEISESSÄ PALAUTUMISESSA

Esbelt korsetti tukee vatsalihaksiasi synnytyksen jälkeisessä palautumisessa samaan tapaan kuin selkälihaksiasi. Muista kuitenkin tehdä vatsalihaksia vahvistavia harjoitteita, sillä korsetti ei korvaa huonoa lihaskuntoa vaan tukee lihasta vähentäen staattista kuormitusta.

Korsetin käyttö: Korsettia voidaan käyttää vaatteiden alla huomaamattomasti missä ja million vain.


Keskivartalon rasvanpolton tehostamisessa Esbelt Ipanema korsetti on ehdoton ykkönen. Erityisesti aerobisen liikunnan aikana, kuten lenkillä Esbelt Ipanema korsetti on tehokas rasvanpolttaja. Voit käyttää korsettia myös salitreenin aikana."

 Teksti lainattu täältä.

Itse koen korsetista olleen ihan mielettömästi apua. Fyssarinkin mukaan korsetti on auttanut vatsanpeitteiden toipumisessa siten, että on vähän vetänyt niitä vatsaan päin, ja näin ollen vatsanpeitteet ovat edes vähän toipuneet. 
Korsetti on myös korjannut ryhtiäni, kuinka moni tietää imetysryhdin? No, jos tulevana äitinä et vielä tiedä, niin viimeistään siinä vaiheessa, kun olet aina auki oleva maitobaari. Ja minulle se näkyvin muutos, minkä olen korsetin avulla saavuttanut, on ulkonäkö ja pukeutuminen. En haluaisi aina pukeutua jätesäkkeihin, mutta en tykkää myöskään siitä, että näytän ahtaalta makkarankuorelta. Korsetin avulla olen voinut pitää tiukkojakin vaatteita, näyttämättä makkarankuorelta.
Mä suosittelen kaikille, ketkä vain harkitsee tämän ostoa raskauden jälkeen, toimii varmasti.4 kommenttia:

 1. Mikä sulla on selässä? Luin jotenki hätäseen ehkä tekstin, en löytänyt mikä vaivaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vatsanpeitteet eivät ole palautuneet, ja erkaantuneet vatsalihakset on irrottaneet selkälihaksia selkärangasta..

   Poista
 2. mun tekis mieliniin tilata toi ! T. paskaryhtinen! Osaatko sanoa yhtään tosta koosta, että miten hyvin pitää paikkaansa!? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on se kokotaulukko, minkä mukaan mittaat vyötärön, ja tilaat sen mukaan. Mulla on muistaakseni S - koko, ja ensimmäisillä kerroilla en meinannu saada hakasia kiinni, ja otti päähän kun tilasin mielestäni väärän koon. Nyt tuo S koko menee jo noille toisille hakasille :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)