tiistai 24. marraskuuta 2015

Milloin ja miten herkutella?

Pesunkestävä sokerihiiri täällä moi! Kirjoittelen tänään jälleen herkuttelusta, sillä ainakin Pesunkestävä sokerihiiri -teksti keräsi muutkin sokerihiiret koolle. 

Mites menee muilla sokerihiirillä? Tämä onkin miellyttävä kysymys näin Joulun alla. Minä aloitan. Mulla on rapiat yhdeksän viikkoa valmennusta takana, jonka ideana oli olla sokerittomalla. Lipsuin neljä kertaa. Irtokarkkeja, irtokarkkeja, joulupipareita ja suklaata. Rehellisesti lipsuin kuusi kertaa, sillä käytiin Tukholman reissulla, jossa söin tummaa suklaata, tämä oli kyllä tietoinen ja etukäteen ilmoitettu repsahdus, ja isänpäivänä tein juustokakkua. Eli yhteenlaskettuna tulos on ihan metsään menty!

Herkuttelussa tulee löytää kohtuus, ja se, mikä sopii kenellekin. Yhdelle sopii herkkupäivä, toiselle vapaasyönti viikonloppu, ja kolmannelle jokin muu. Itse yritän hakeutua siihen yhteen herkkupäivään, ja pysyä sinä päivänä kohtuudessa. 

Sokerilakko ei ainakaan kannattanut minun kohdallani, huomasin, että lakkoillu ei ole minun juttuni. Se, minkä kiellät itseltäsi - haluat kaksi kertaa kovemmin. Näin ollen saat myös mielesi käännettyä. Erittäin hyvä kääntötaktiikka on tekosyyt - herkkuviikonlopun voi aloittaa jo perjantaina, koska perjantainahan viikonloppu alkaa? Sunnuntai iltana täytyy sokeriähkyissä tyhjentää kaapeista ne viimeisetkin sokerin rippeet, ettei maanantaina vaani sokerimörkö kaapissa. Jos on ollut kova treeni, tai hyvin kuluttava lenkki, herkku on sallittu, kun on jo kulutettu kalorit alta pois.

Käykäähän tutustumassa Kultainen keskitie- tekstiini, jossa kirjoittelen lisää aiheesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)