tiistai 10. marraskuuta 2015

Vierailevana bloggarina

Mitä liikunta merkitsee sinulle? Miksi sinä liikut?

Itse liikun puhtaasti kahdesta eri syystä, ja ne liittyvät ulkoiseen- sekä sisäiseen hyvinvointiin. Ääneen ei saisi sanoa, että bodaa, kun haluaa näyttää hyvältä, vaan aina sanotaan että haluaa voida hyvin. No tottakai mä haluan voida hyvin, ja se onkin mun ykköstavoite saavuttaa liikunnan avulla. Haluan voida hyvin, ja pitää pääkopan kunnossa. Kyllä se liikunnan harrastaminen on mulle ainakin niin isoa terapiaa, ettei tarvitse muunlaisesta terapiasta maksaakaan. Liikunta on mulle myös henkireikä ja levähdystauko arjesta. Kahden pienen lapsen äitinä sitä tarvitsee ja haluaa omaa aikaa, kaikki äidit ja isät ymmärtävät tämän. Minulle oma aika on lenkille meno, tai kuntosalitreeni.
Sitten päästään siihen, mitä ääneen ei saisi sanoa; haluan näyttää hyvältä. Tottakai mä haluan näyttää hyvältä, kuka ei?! Ja koska mä ihannoin naisten lihaksikkaita vartaloita, haluan itsekin jonain päivänä saavuttaa kovalla työllä sellaisen. Eli mä myös treenaan kovaa, koska haluan kauniin vartalon.

Kirjoitan nykyään muuallekin, kuin tänne rakkaaseen blogikotiini. Käykäähän lukemassa lisää liikunnan merkityksestä TÄÄLTÄ.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)