sunnuntai 27. joulukuuta 2015

#alehaukka

Nyt on alet alkaneet, ja tämä alehaukka vinkkaa teille muutamista hyvistä aleista!Biancanevellä on alkanut talviale, jossa on useita tuotteita puoleen hintaan. Laadukkaita treenivaatteita saa siis todella edulliseen hintaan! Älä satsaa määrään, vaan laatuun. Itselläni on ollut B Strong-paita käytössä nyt reilun kuukauden, ja olen tykännyt niin materiaalista, istuvuudesta, kuin käytännöllisyydestäkin. Vaikka kyseessä on pitkähihainen paita, se ei kiristä tai purista treenin aikana, todella hyvä paita jalkapäiville. Olen myös hätätapauksessa käyttänyt paitaa vapaa-ajallakin, nättiytensä vuoksi sopii käytettäväksi muuallekin, kuin salille.
Fitnesstukulla on alkanut myös joulualet. Jouluruokien jälkeen suuntaa tänne ostoksille.  Vitamiinit on hyvä pistää tilaukseen, joten ovat alkuvuodesta heti kunnossa. Itse tilaan joka vuodelle megapackit mm. C-vitamiinia, Monivitamiinia, D-vitamiinia ja Omegaa
Ja mitä lähtee monta kertaa vuodessa tilaukseen tukusta? PATUKOITA! Tuo Goodlifen uusin maku, banaanisuklaa on niiiiin taivaallisen hyvää!! Tiedättehän kaupoista saatavat banaanisuklaa -karkit? Tämä patukka maistuu ihan samalle! Ja vieläpä proteiinipatukka. Ollaan fiilistelty tätä patukkamakua monen kaverin kanssa!Yves Rocher on ollut minun kantapaikka kosmetiikassa ja vuosia. Mä hurahdin tähän touhuun jo vuosia sitten, enkä aio vieraisiin lähteä. Todella edullista kosmetiikkaa, jossa laatu on todellakin kohdallaan! Yksi mun ehdottomista suosikeistani on BB-voide , joka kuuluu päivittäiseen meikkaamiseeni. Ihanan kevyt voide, mutta silti tarpeeksi peittävä, eikä tarvitse läträtä joka päivä paksun meikkivoiteen kanssa.Sportamorella on alkanut myös huikea välipäiväale. Mä tilasin itse reilu kuukausi sitten Sorelit itselle ja  tytölle. Ihan parhaat kengät!! Kestää veden, pakkasen ja tuulen. Ei enää sitä himmeää säätöä - laittaakko kumpparit vai saappaat vai talvikengät, yhdet kengät joka säälle. Ja isona plussana pohjan joustavuus, nelivuotiaalle tosi hyvät talvikengät.

1 kommentti:

  1. I still like to get ~10 grams BCAA preworkout, although I
    have had great accomplishment not employing protein drinks.


    Feel free to surf to my blog post; grass fed whey isolate ()

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)