keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Ihanaa Joulua!

On aatonaaton ilta, piparkakut on leivottu, joulutortut on leivottu, sauna on pesty joulukuntoon, koti imuroitu, ja nyt on hetki aikaa levähtää. Oikeasti nukkumaan pitäisi jo mennä, mutta hetken halusin tulla moikkaamaan blogimaailmaakin.
Blogissa on ollut todella hiljaista viime aikoina, syynä on yhteenlaskutoimitus: Kipeä selkä + poskihammasta puskeva kuopus = todella väsynyt äiti. Olen iltaisin heti lasten mentyä nukkumaan yrittänyt itsekin mennä nukkumaan. Mun nukkuminen on sitä, että kun sänkyyn menee, siinä pyöritään puolitoista tuntia, sitten kun nukahtaa, niin melkein heti on ensimmäinen yösyöttöherätys. Eli tässä selvitään maksimissaan neljän viiden tunnin yöunilla. Toivotaan, että se sinnikäs poskihammas puskisi kohta läpi, ja yöt rauhottuisivat sen osalta.
Mä olen fiilistellyt ihan kauheasti Joulua, olenhan jouluihminen henkeen ja vereen.
Meillä huomenna valmistellaan jouluruokia, käydään joulusaunassa, avataan joululahjoja, nautitaan hyvästä ruoasta, katsomaan jouluelokuvia, ja saadaan lasten sukulaisia kylään. Me otetaan rennosti, nautitaan ja pidetään kivaa yhdessä.

Minä toivotan teille kaikille ihanaa Joulua! Nauttikaa, ja rentoutukaa, rakastakaa ja levätkää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)