tiistai 15. joulukuuta 2015

Mitä joululahjaksi?

Nyt on Matti Myöhäsille vielä muutama joululahjavinkki idea.Biancaneveltä muutama erittäin hyvä lahjaidea, kuten ylläolevassa kuvassa oleva korsetti. Itse olen käyttänyt kyseistä korsettia yli puoli vuotta, ja en voi kuin suositella. Jos olet raskaana, tai synnyttänyt, ja kaipaan keskivartalolle muokkausta tai tukea, tämä kannattaa ehdottomasti ostaa!Biancaneven treenivaatteissakaan ei mitään vikaa ole, päinvastoin. Laatu, materiaali ja ulkonäkö vaatteissa on mielettömän hyvä. Mulla on ollut testissä tuo B Strong -paita , ja voin sanoa, että paita lähti jokaiselle salireissulle päälle. Ihana kerrankin pitkähihainen, joka ei liimaudu hiestä kiinni ihoon, vaan tuntuu kuin toiselta iholta.


Mä tilasin itselleni Sportamorelta hetki sitten talveksi Sorelit, siinä on kengät, joissa yhdistyy käytännöllisyys. Kestää vettä, ja pitää jalat lämpiminä pakkasella. On myös ulkonäöltään sellaiset, että kehtaa käyttää kaupungillakin, eikä pelkästään pihaleikeissä.
Treenikengät on aina hyvä lahja paljon treenaavalle, ja Nike Freet nyt on aina muodissa.

Miten olisi lahjaksi läheiselle, tai miksei itsellekin nettivalmennus kohti unelmakroppaa? Minä saavutin hyviä tuloksia, näet ne TÄÄLTÄ. Uusi vuosi on aina kiva aloittaa uusien ja terveellisten elämäntapojen parissa. Haluatko pudottaa painoa? Kiinteyttää? Saada lihasta? Poltettua rasvaa? New year, new me!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)