lauantai 19. joulukuuta 2015

Yhteissynttärit

Me juhlittiin tasan viikko sitten yhteissynttäreitä. Poika on syntynyt 21.marraskuuta, ja tyttö on syntynyt 14.joulukuuta, joten ajattelin tänä vuonna päästä helpolla, ja kahtien juhlien järjestämisen sijaan kolmen viikon sisällä järjestin näille yhteissynttärit. Ja tämä oli menestys, meillä oli aivan huiput juhlat, tai ainakin minä ja lapset nautittiin, toivottavasti vieraatkin.
Mä en edes lähde kirjoittamaan siitä, mihin tämä aika on mennyt, kun mulla on nyt jo nelivuotias tyttö. Ihana nähdä, kun toinen kasvaa ja kehittyy ihan hurjaa vauhtia, ja saan olla kotiäitinä läsnä seuraamassa tätä.
Meillä on ihan hittijuttu Frozen tällä hetkellä, kenelläpä pienellä tytöllä ei olisi?! Meillä oli aivan mielettömän hienon upean ihana Frozen -kakku, josta saan kiittää ystävääni, jonka pitäisi avata jo joku oma pieni kakkugalleria tänne, kun loihtii toinen toistaan upeampia kakkuja.Ja voitte arvata, kuinka haltioissaan A oli tästä kakusta, tilasi jo uuden ensi vuodelle ;)

Koska kaikenkaikkiaan juhlaihmisiä oli kolmisenkymmentä, päätin mennä sieltä, mistä aita on matalin. Kakku valmistui juhlien edellispäivänä, ja kaikki muu tarjottava valmistui reilussa tunnissa ennen juhlia pikku A:n päiväuniaikaan.
Karjalanpiirakoita munavoilla- tämä menee melkein kaikille kaupaksi. Hapankorppuja tuorejuustolla ja erikseen graavilohella.
Sokeria oli yllinkyllin tarjolla, tein mm. rocky roadeja maidottomina ja gluteenittomina, jotta olisi erikoisruokavalion omaavillekin jotain.
Tein myös Juustokakun, jonka resepti löytyy TÄÄLTÄ , joulun kolkutellessa ovella, tein pohjan piparkakuista, ja oli ihan hyvää.


Kokeilin seuraavana päivänä vielä jämävieraille tehdä mutakakkua, ja se melkein onnistui! Reilu viisi minuuttia kakku oli liian kauan uunissa, joten kakku oli enemmänkin suklaakakku, kuin mutainen keskusta, mutta hyvää se oli silti.


Lapset saivat älyttömän paljon lahjoja, ja luonnollisesti, kaikki iso An lahjat taisivat olla Frozenia.. Frozen Elsa-nukke, Anna-nukke, Frozen yöpuku, Frozen mekko, Frozen paitoja, Frozen elokuva, Frozen värityskirja, ja mitähän vielä!! :D Nyt on Frozenia! Toivottavasti tämä fanitus ei ihan heti lopu kesken, kun itse ostin lahjaksi liput helmikuiseen Disney On Ice -esitykseen. Mutta onhan siellä onneksi muitakin, kuin pelkkiä Frozen hahmoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)