sunnuntai 10. tammikuuta 2016

New year - new you? (+ARVONTA)

Tuliko tehtyä jälleen uudenvuodenlupauksena New Year- New Me -lupauksia? Onko tavoitteena pudottaa painoa, kiinteyttää, karsia ruokavaliosta turhat pois, ja aloittaa ylipäätänsä terveellisempi elämä? Itse jatkan samalla linjalla kuin tähänkin mennessä, yritän syödä hyvin, ja treenata selän ehdoilla (vaikka mieli tekisi salilla nostaa painavaa rautaa), mutta yritän oppia olemaan myös armollinen itselleni.

Listaan muutamia hyviä vinkkejä tätä vuotta ajatellen, ja teitä ajatellen, jos näistä jotain hyötyä koituisi teille, itselleni ainakin.

Miten olisi nettivalmennus? Itselläni oli loppuvuodesta valmennus, jonka tulokset voit nähdä TÄÄLTÄ. Itsellesi pääset valitsemaan sopivan valmennuspaketin TÄÄLTÄ. Oikealla ruokavaliolla on todella suuri merkitys sille, että pääset haluamaasi tavoitteeseen. Valmennuksen kautta opit syömään oikein, ja saat myöskin tavoitteellisen treeniohjelman. Vaikka itse en pääse nyt kummemmin treenaamaan, pidän koko ajan huolen perusruokavaliosta, se on kaiken A ja O.

Kehonhuolto on myös erittäin tärkeää. Itselläni on käytössä Foamroller (tästä tulossa lisää myöhemmin), jonka kanssa huolto on paljon monipuolisempaa, kuin pelkkä venyttely. Muistetaan aina rankkojen treenipäivien illat pyhittää siihen huoltoon, mikä on aiheellista kovan treenin jälkeen. Erilaisia foamrollereita pääset valitsemaan TÄÄLTÄ . Heidän loistava asiakaspalvelunsa myös auttaa oikeanlaisen rullan valitsemisessa. Itse olin ainakin ihan hukassa, luulin, että rullia olisi vain yhdenlaista.

Pidetään huoli myös vitamiineista ja riittävästä proteiininsaannista, joissa oma ehdoton vakkaripaikka on Fitnesstukku. Sieltä ostoskoriin Dt, Omegat, monivitskut, sinkit, glutamiinit ja prodet. Ja koska herkuttelua ei saa unohtaa, ja vieläpä keskellä viikkoa sallittu herkku on  proteiinipatukat. Tuo goodlifen banaanisuklaa on jotain niiiiiiin taivaallista, että sitä ei uskoisi sallituksi herkuksi!

Muistatteko, kun taannoin kerroin korsetistani? Suosittelen korsettia jokaiselle, joka on läpikäynyt raskauden, sillä korsetti auttaa vatsan palautumisessa. Myöskin, jos vyötärösi on hukassa, tai ryhtisi huono, auttaa korsetti sinua.

Haluan auttaa jokaisen teistä alkuun projektissanne, joka on jo alkanut, tai kaipaa vähän tuulta siipien alle.
Pääset tutustumaan Yoogaia sivustoon ilmaiseksi tästä linkistä: https://fi.yoogaia.com/?referral=FDDLNH6YFQKD . Pääset tutustumaan vähän kehon huoltoon, ja rentoutumaan.

Itse uskon tavoitteisiin, sekä erilaisiin motivaatioihin. Minä haluankin motivoida neljää teistä, arpomalla neljä (4) lippua Nrj:n Workout tapahtumaan.
Osallistumaan pääset jättämällä kommentin tämän postauksen kommenttikenttään, jossa mainitset nimesi, sähköpostiosoite ei ole pakollinen. Kerrothan myös, kuinka monta lippua havittelet kyseiseen tapahtumaan. Otetaan kilpailuaikaa viikko, eli ensi viikon sunnuntaina, 17.päivä kilpailu loppuu.


4 kommenttia:

 1. Hyvä, etten vielä ehtinyt ostamaan lippuja! Osallistun arvontaan, Turkuun olisin menossa yhden ystäväni kanssa, eli kaksi lippua :) - Tiina

  VastaaPoista
 2. Mukana. Ja mukaan ottaisin sinut ;) *Sanna//suurperheen mude

  VastaaPoista
 3. Mukana, kaksi lippua niin saisi kaverin mukaan, mutta yksinkin varmasti voi pitää hauskaa :) Pari vuotta sitten olin ja oli mahtavaa!

  Pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana! Kahta lippua tavoittelen, jotta sais ystävänkin mukaan :) kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)