maanantai 15. helmikuuta 2016

Cityshoppari 2016

Nyt on Cityshoppari -kortti jälleen tilattavissa tälle vuodelle. Ja jos tilaamista harkitsee, kannattaa se tilata nyt, sillä kaupan päälle saa kahden henkilön risteilyn Tallinnaan.

Kortilla tekee hyvää säästöä, sillä useimmat ruokaedut ovat kaksi yhden hinnalla.
Kortin tilaaja saa kuukaudeksi veloituksetta käyttöönsä Viaplayn, useista vaateliikkeistä saa prosentuaalisen alennuksen, ja pääset myös edullisesti testaamaan eri liikuntamuotoja. Ylös poimin muutaman oman suosikkini tämän vuoden eduista.
Lastenvaatteita Kappahlista kolme kahden hinnalla, ravintoloissa usein syö kaksi yhden hinnalla, ja minilomailemaankin pääsee edullisesti.

Kortin mukana saat tuhat eri etua, tämän lisäksi tulee kesäksi kotiin laaja kesäextra, jossa tulee lisäetuja.
Kortin hinta on 29€:a, joka maksaa itsensä takaisin jo pelkällä yhdellä ravintolareissulla, kun tilaat kaksi annosta yhden hinnalla, siinä on jo kortti maksanut itsensä takaisin.

Pääset tutustumaan esimerkiksi Motivuksen liikuntapalveluihin ilmaiseksi, Aussie Barissa saat hampparin juomineen kympillä ja Glitterissä saat kahdenkympin ostoksen kympillä.
Filmtownissa saat kaksi leffaa yhden hinnalla, irttarit halpaan hintaan ja Hypoxissa ilmaisen konsultaation.

Jos haluaa säästää rahaa, suosittelen tutustumaan Cityshoppariin. Loistava kortti, mikäli haluat säästää rahaa, päästä edullisesti tutustumaan vaikka uusiin ravintoloihin.

Itse ajattelin tänä vuonna hyödyntää korttia esimerkiksi Tallinnan päiväristeilylle, sinne pääsee kuudella eurolla, ei paha hinta! :D Tukholman risteilylle ajateltiin mennä koko perheen voimin, lapset kun viihtyivät viimeksi laivalla tosi hyvin, nyt saa kuudellakympillä hytin sieltä. Lisäksi on kiva päästä tutustumaan eri ravintoloihin kaverin kanssa edullisesti. Jääpähän rahaa muuhunkin, kun voi tehdä selvää säästöä ulkona syömisellä.

Pääset tilaamaan kortin alta.Nopeimmille Cityshopparin tilaajille päiväristeily kaupan päälle Nyt saatavilla Cityshoppari vuodelle 2016. Toimi heti! Nopeimmille Viking XPRS päiväristeily 2 hengelle kaupan päälle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)