torstai 25. helmikuuta 2016

Kesäkuntoon 2016?

Nyt alkaa olla H-hetki käsillä, nimittäin kesäkunnon virittäminen. Monet ovat aloittaneet dieetin, hienosäätäneet ruokavaliotaan, muokanneet treeniohjelmansa valmiiksi - eikä ihmekään, eihän tässä ole enää kuin reilu kolme kuukautta aikaa shortseihin ja toppeihin.
Minä olen myös lähtenyt rakentamaan treeniohjelmaa tukien kesäkuntoa, ja ruoka-asioiden kanssakin pitää alkaa olemaan päättäväisempi, nimittäin jättää ne herkut oikeasti sinne viikonlopulle..
Kaikki lukijani tietävät, että käytän lisäravinteita, ja tulen jatkossakin käyttämään. Sain Bodybooster.fi -sivustolta tsemppariksi paketin, jolla aion kesäkuntoni saavuttaa, nimittäin Bikini Shape -superdieettipaketin.


Millä ajattelin saavuttaa kesäkuntoni?

Voimaharjoittelua kolme kertaa viikossa. Yritän päästä kaksi tai kolme kertaa viikossa salille, jos en tuohon määrään pääse, suoritan puuttuvat treenit kotona. Pyrin käymään jokaisen lihasryhmän kerran viikossa läpi.
Aerobinen on ollut nyt talven ajan melkein kokonaan tauolla. Heti kun ilmat sallivat, pyrin jälleen aloittamaan aerobisen vähintään kahdesti viikossa.
Ruokavalio minulla on valmiina, jota noudatan orjallisesti ympäri vuorokauden seitsemänä päivänä viikossa. Nyt olen itselleni sallinut herkuttelun viikonloppuisin, ja mikäli keskellä viikkoa on ollut jokin syy herkutella, olen herkutellut. Mutta kesäkunto -projektissa pyrin pitämään herkuttelun viikonlopuissa.
Lisäravinteet ja vitamiinit on kunnossa, ja kaikki koolla. Aamulla vitamiinit nassuun ja treenin jälkeen heraisolaatti nassuun.

Bodybooster.fi -sivusto haluaa tsempata kaikkia lukijoitanikin saavuttamaan kesäkuntonsa, ja täten saat 10% alennusta BikiniShape -superdieettipaketista koodilla KRISTA.
Nyt kaikki kesäkuntoon 2016, eikä kesäkuntoon 2060!

Tuotteet saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)