keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Lastenhuone

Jollyroomissa pärähti Jollyjuhlat käyntiin, ja nyt meillä on valmis lastenhuone. Meidän sisustusta ja leikkejä täydensivät Mini Speeders potkuauto sekä Cloudberry Castle leikkikeittiö.
Tykkään, että lastenhuoneessa on hentoja värejä, yksittäisiä väriläiskiä, sekä paljon hyvää säilytystilaa. Jo yhden lapsen kanssa räjähti lelutilanne käsiin, niin nyt on kahden lapsen lelut, ja niille saakin välillä etsiä kunnolla säilytystilaa.
Mielestäni olen pitänyt tytön huoneen suht simppelinä, ja nyt tuntuu, että huone on tältä osin hetkeksi valmis. Poika muuttaa samaan huoneeseen pinnasänkynsä kanssa joskus, ehkä tämän vuoden lopulla, tai ensi vuonna. Sitten onkin suunnitelmissa kerrossänky lapsille.


Säilytystilana lastenhuoneessa on vain kaksi vaatekaappia, mitkä on täytetty tytön vaatteilla. Sängyn alla on sängynaluslaatikot, toinen on täynnä legoja, ja toinen sekaleluja. Sitten on kuuden laatikon lipasto, mikä syö ihan mielettömästi tavaraa, sillä sekin on täynnä leluja.


Mini Speeders Taxi on meillä ollut nyt kuluneen viikon hittituote. Molemmat lapset potkutelevat sillä ympäri kotia, ja ihana väriläiskä tuo vähän eloa muuten niin maanläheisiin väreihin.Lastenhuoneen kattolamppu on Färg & Form:n Moln.


 Sain lapset pidettyä kurissa sen kymmenisen minuuttia, jotta sain ottaa kuvat siististä huoneesta. En tiedä, miten sisustusbloggaajat siinä onnisuvat, mutta meillä näytti siistiltä lastenhuoneessa vain sen muutaman minuutin ajan. Sillä parissa minuutissa oli jo leikit täydessä vauhdissa - ja niin pitääkin!

Cloudberry Castle -leikkikeittiö on miellyttänyt minun kokkikolmosiani. Molemmat ovat innokkaita avustajia keittiössä, joten he ovat olleet haltioissaan omasta leikkikeittiöstään. Siellä kokataan aamusta iltaan, ja saa äitikin välillä rauhassa tehdä oikeat ruoat.

Jollyjuhlat ovat vielä käynnissä, sieltä voit löytää myös meidän uusimmat lelut.Toteutettu yhteistyössä Jollyroom.fi:n kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)