sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Palmusunnuntain prinsessa

Virvon varvon tuoreeks terveeks, tulevaks vuodeks, vitsa sulle, palkka mulle!

Meillä ei virvota tänä vuonna, ei minun lapset, eikä muiden lapset meillä.

Olen lapsuuden asunut paikkakunnalla, ja alueella, jossa on vain omakotitaloja, joten virpominen oli ovikellon soitto, virpominen, suklaan saaminen, ja käppäily seuraavalle talolle. Täällä keskustassa se olisi kerrostalorapun ovikoodin selvittämistä, yhdessä kerroksessa neljän ovikellon soittamista ja hikoilua toppavaatteissa tuolla rapussa.
Call me a bad mom, mutta ei ole mun juttu tollanen, joten onnekseni lapseni pelkää pääsiäisnoitia. Ehkä ensi vuonna hän rohkaistuu, ja minä rohkaistun, ja lähdemme virpomaan, mutta tänä vuonna selvisin ilman kiertelyä.
Tyttö pyysi itselleen prinsessalookin kaikesta huolimatta, ja sen hän sai. :)

Palmusunnuntain prinsessa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)