lauantai 9. huhtikuuta 2016

Hello

Maaliskuussa aloitin yhteistyön Mammalandian kanssa, ja ajattelin, että olisi ehkä aika kirjoittaa blogiin muutama sana siitä, kuka tätä blogia kirjoittaa, ja mitä tästä blogista löytyy.

Olen kahden lapsen äiti Helsingistä. Asutaan keskustan tuntumassa 77 neliöisessä kolmiossa. Olen asunut lasten kanssa kolmistaan kohta puolentoista vuoden ajan, mutta aika näyttää, jos meitä kohta täällä asuukin yksi enemmän ;)
Toistaiseksi olen vielä kotona lasten kanssa, ja nautin seuraillessa heidän kasvuaan. Rakas blogini on tarjonnut minulle pienen osa-aika työ-harrastuksen, joten tämän parissa puurran hommia välillä iltaisin.
Luonteeltani olen ikuinen haaveilija, ja muuksi en muutu. Ja toivoton romantikko. Olen suhteellisen suorasanainen, ja tämä luonteenpiirre ei mielestäni sovi suomalaiseen kulttuuriin. Kyseinen suorasanaisuus on tullut äitini puolelta, sillä olen puoliksi eestiläinen. Rakastan kaikkea kaunista, kotimme on ikuinen sisustusprojekti, olen siivoushullu, liian perfektionisti tietyissä asioissa, rakastan kauniita vaatteita, nautin hyvästä ruoasta, ja olen hurahtanut myös leipomiseen! Elän periaatteella Family First, mutta tiukkana kakkosena tulee liikunta. Liikunta on minulle henkireikä, ja se paistaa täällä blogissa.


Esikoiseni on syntynyt vuonna 2011, ja kuopukseni vuonna 2014. Kirjoittelen täällä myös välillä lapsi-aiheisia postauksia, perusarkea vilahtaa mukana, sekä lastenvaatteet pääsevät välillä kuvattavaksi.Kirjoittelen tänne ajatuksiani, keskitytään välillä henkiseen hyvinvointiin ja sisäiseen kauneuteen, ja edistetään fyysisyyttä ja henkistä hyvinvointia myös hikoilemalla raudan parissa. Treenivinkkejä yritän saada tänne jatkossa enemmän, ja ajatuksia treenaamiseen liittyen.
Reseptejä lisäilen tänne myös välillä, on niitä terveellisiä leipomuksia ilman sokeria ja rasvaa, ja sitten viikonloppuna ei pihistellä kaloreissa.

Tervetuloa mukaan kaikille uusille seuraajille! :)

Minut löydät instagrammista nimellä @fitkrista

4 kommenttia:

 1. Olenkin sinun blogissa eka kertaa. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin + osallistu arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Siis Krista, vau mikä selkä! Nyt oon kyllä kade sulle :D Mieletöntä tulosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mitää, kiitos! :D tuli vähän puskista sinun kehu, sillä en ole treenannut selkää puoleen vuoteen :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)