keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kuinka monet rattaat yhdelle lapselle?

Mä en ole ikinä selviytynyt lasten kanssa vain yksillä rattailla. Enkä lukeudu niihin, joille riittävät vain yhdet rattaat. Onko lukijoissa muitakin, joilla on omille käyttötarkoituksille omat rattaat?
Tällä hetkellä meillä on kolmet rattaat: Bugaboo Cameleon, Beemoo Juoksurattaat ja Beemoo Matkarattaat.


Juoksurattaat on mulla lenkkikäytössä, sekä leikkipuistoreissuilla, jos lähetään vähän pidemmälle, eikä A jaksa kävellä niin pitkää reissua.Bugigset on meillä kaupunkirattaina, sillä ne on niin ketterät ja sirot kaupungilla liikkuessa, ja bussissa matkustaessa. Nämä oli meillä vauvakopan kanssa vauvana käytössä, ja näissä saa kätevästi istuimen käännettyä joko kasvot minuun päin, tai kasvot matkustussuuntaan. Meillä on bugigsissa Beemoon laajennettava kuomu.
Matkiksina ja kesäkäytössä meillä on Beemoon matkarattaat. Niistä löytyy tarkempi esittely Uudet Matkarattaat -postauksesta.

Ja koska kolmet rattaat ei todellakaan riitä meidän käyttöön, on suunnitteilla ennen kesää ostaa neljännet rattaat. Olen jo reilu puoli vuotta harkinnut ostavani pyörä-/juoksukärryn, ja nyt ajattelin toteuttaa tämän haaveen. Tytöllä on koko kesän lomaa kerhosta, joten en pääse lenkille kerhoaikoina, joten juoksukärryn kanssa pääsisin molempien kanssa lenkille. Olen katellut kärryjä, joihin saisin molemmat lapset laitettua istumaan lenkin ajaksi. Tosi kätevä myös pidemmille kävelyreissuille, suunnittelen jo mielessäni lenkkeileväni lasten kanssa pidemmille leikkipuistoreissuille. Tietenkin iso A on jo sen ikäinen, että hänet voisi laittaa omalla pyörällä pyöräilemään vierelle, mutta onhan noita kärryjä vain yhden lapsen käyttöönkin. Onko kenelläkään suositella hyvää merkkiä näistä kärryistä?


Kuvat Jollyroom.fi


Beemoon matkarattaat saatu yhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Hei, meillä on ollut käytössä ainoastaan yhdet vaunut, joilla ollaan tehty kauppareissut, bussimatkat, kaupunkiretket sekä rullaluistelu- ja juoksulenkit. Ne ovat olleet myös mukana pari kertaa junassa kun ollaan käyty siskon luona Tampereella. Nyt voitin blogiarvonnasta tuollaiset samanlaiset Beemoo-matkarattaat, jotka tulevat kokeiluun kunhan saan ne kotiin. Ostin myös polkypyörän peräkärryiksi/juoksurattaiksi käytettynä Thulen Chariot CX2 -kärryt, jotka myöskin odottelevat vielä kuljetusta eteläsuomesta meille. :D Täytyy postailla aiheesta, kun saa molemmat hankinnat testiin ja käyttöön. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Nuo matkikset on olleet tosi kätsyt, tykkään paljon noista pienistä yksityiskohdista niissä. Meillekin kotiutui tällä viikolla tollanen pyörä-/juoksukärry, voin sanoa, että kyllä tuntuu lenkkeillä niillä, kun on kaksi lasta kyydissä! :D Linkkaile mulle ihmeessä blogiasi, käyn mielelläni lukemassa kokemuksiasi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)