lauantai 16. huhtikuuta 2016

Lapsimessut 2016

Mitäs tykkäsitte tämän vuoden messuista?

Me käytiin messuilemassa jo perjantaina. Silloin oletettavasti oli myös vähiten ihmisiä liikenteessä, niin pääsi vähän vähemmällä odotuksella. Vaikka odotusta ja tungosta siellä puolenpäivän aikaan oli, perjantainakin.
Meillä lapset tykkäsi ja kovasti, olihan siellä heille nähtävää ja koettavaa.
Käytiin Helsingin Poliisilaitoksen osastolla otattamassa sormenjäljet, ja kurkkaamassa miltä tuntuu istua poliisiauton kyydissä.
Päästiin myös viime vuoden tavoin tarkastamaan paloauto, mutta siihen liukumiseen lapset ei varmaan ikinä kyllästy. Messuilta löytyi myös erilaisia temppuratoja, missä pääsi purkamaan vähän energiaa, ja jaksoi taas hetken kävellä seuraavalle ständille. Me bongattiin myös muumipappa, Harri Hylje ja Paula Lehmä.
Vaikka omasta mielestä lapsille oli vähemmän tänä vuonna tekemistä, niin messuilla vierähti silti helposti monta tuntia. Olisin jäänyt vielä moneksi lisätunniksikin, mutta matkaseurue alkoi väsymään :D
Lastenvaatteitahan siellä oli jälleen puoli messuhallia täynnä. Kyllä mä olen katellut yhtä Gugguun hupparia, ja Papun legginsejä lapsille, mutta mä olen liian mukavuudenhaluinen. Se, että saisin kaksikymmentä prosenttia alennusta jostain vaatekappaleesta, vaatii sen, että tukin sinne massan keskelle ja pengon laarista sopivan koon ja jonotan lasten kanssa kymmenen minuuttia kassalle- ei kiitos! :D Mä mielummin menen myymälään, ja ostan tuotteen täydellä hinnalla. Ihania vaatteitahan siellä oli, onneksi ne samat vaatteet saa myymälästä ostettua :)

Lapsimessujen kanssa samaan aikaan oli myös ModelExpo, eli pienoismallitapahtuma. Kyllä mä tiedän, että autot ja kaikki pärisevä on pojille mieluista, mutta että alle puolitoistavuotias poika on niistä autoista niiiiiin kiinnostunut, että aidan jälki painautuu otsaan, kun toinen tapittaa niitä niin kiinnostuneena? :D


Model Expon puolella käytiin kattelemassa autoja, veneitä, legoista rakennettuja kaupunkeja ja pomppimassa pomppulinnassa.

Mulle pääasia oli, että lapset viihtyi, silloin mun mielestä lapsimessut on succes, ja niinhän ne oli. Ensi vuonna taas. :)2 kommenttia:

  1. Me mennään vasta huomenna ja mieli tekisi jotain vaatteita ostaa, mutta en tosiaankaan jaksa jonottaa mihinkään... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei siellä oikein jaksa jonotella, varsinkaan minkään -10% tai -20% -alen vuoksi :D Toivottavasti tykkäsitte messuista! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)