lauantai 28. toukokuuta 2016

Ensi viikolla pärähtää!!

Vitsit, että mä olen hinkunut päästä tänne fiilistelemään tätä hommaa!!! Ja nyt vihdoin saan fiilistellä, kun yhteistyöt on sovittu ja ensi viikolla prokkis alkaa. Nimittäin tämä mamma aiotaan saada nyt kuntoon! Nyt siellä joku miettii, että enkö mä muka ole liikkunu ja treenannu tähänki asti? No olen kyllä, mutta sellasella fiilis pohjasella treenaamisella on menty tämä kevät.
Mulla on pidemmän aikaa ollu sellanen päämäärätön olo tämän treenaamisen kanssa. Tai päämäärähän mulla on - päästä elämäni kuntoon, mutta mikään ei ole ollu tukemassa sitä päämäärää. Nyt mulla on valmentaja, mulla on selvät treeniohjelmat, mulla on tarkka ruokaohjelma, ja joku, jolle olen tilivelvollinen niistä. Mä luulen, että mä kaipaan juurikin sitä, että jollekki täytyy olla tilivelvollinen näistä hommista. Koska kyllä tämä kevät on ollut niin hakusessa treenien suhteen, ja varsinkin ruokailun. On niiin sokerisesti ja rasvasesti eletty, nimittäin niitä herkkuja on ollut keskellä viikkoa, ja sitten taas viikonloppuna.
Olen käynyt esikoisen kerhon aikana lenkkeilemässä, ja viime aikoina ne lenkitkin on vaan takkuillut. Ei ole vain askel kunnolla kulkenut. Salille olen päässyt kaksi tai kolme kertaa viikossa, mutta ei mulla mitään saliohjelmaa ole ollut, ihan fiilispohjalla ollaan menty. Se laite, mikä on vapaana, mä menen siihen. Tänäänkin oli jalkapäivä, ja kikkailin pelkällä jalkaprässillä sen 30 minuuttia.
Kehitystä EI ole omaan silmään tapahtunut tämän kevään aikana ollenkaan, ja mä luulen, että tämä valmennus on vastaus mun ongelmaani. Nyt, kun on tarkat treeniohjelmat, mitä tehä milloinkin, ja mitä kukin treeni sisältää, on paljon helpompi lähteä kehittämään itseään.Ensi viikolla valmennus alkaa, ja kestää marraskuun loppuun, eli puolen vuoden keissi on edessäpäin.
Mitä mä odotan seuraavalta puolelta vuodelta, mitkä meidän tavoitteet on? Mä haluan lihaksia. Paino on tällä hetkellä 57 kg, ja suunta on toivottavasti vain ylöspäin, lihas painaa enemmän kuin rasva. Mä haluan lihaksikkaan, vahvan ja ennen kaikkea terveen ja toimivan kropan. Toimivuuteen vaikuttaa erkaantuneet vatsalihakset. Mä olen käynyt lääkärillä ja fyssarilla ties kuinka monet kerrat, mutta se vatsa ei edelleenkään ole tullut kuntoon. Tuomiona on ollut leikkaus. Mutta mä haluan kyseenalaistaa tämän, koska niin moni on saanut erkaantuman kuntoon ilman leikkausta, joten yritetään puolen vuoden aikana saada munkin erkauma kuntoon.
Ainakin nyt ensimmäiset kaksi kuukautta haetaan massaa, ruokaa saa enemmän ja aerobista on vähemmän. Mä koen itseni tällä hetkellä laihaläskiksi. Mun kädet on todella kapeat, ja jalat on ohuet, mä haluan saada sinne lihasta enemmän.
Tuleva valmennus antaa mulle myös aikaa keskittyä henkiseen hyvinvointiin. Mä uskon vahvasti, että kun ihminen voi fyysisesti hyvin, voi myös henkisesti hyvin. Kropan tulee toimia, ja kropassaan tulee viihtyä. Pääsen myös paneutumaan henkiseen puoleen, hakemaan sitä kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Tämän hetkiset mitat on nämä, seuraavat tulee kuukauden päästä:

Paino 57 kg
Vasen hauis 27,5 cmm oikea hauis 27,5 cm
Vyötärö 74 cm
Lantio 83,5 cm
Takapuoli 93 cm
Oikea reisi 50 cm, vasen reisi 50 cm
Oikea  pohje 31,2 cm, vasen pohje 31,2 cm

Lisää siis senttejä hauikseen, takapuoleen ja reisiin sekä pohkeisiin! Vyötärön metsästys alkakoon.


Paita Biancaneve

Valmentajani Jasmin, haluaa tarjota teille lukijoille erikoishintaan etävalmennuksensa. Etävalmennuksen hinta on normaalisti 115€/kk, nyt sen saa hintaan 88€/kk. Tarjous on kolmen kuukauden valmennuspaketti, ja se sisältää juuri sinulle räätälöidyt ohjelmat, ravinto-ohjauksen, tarvittaessa päivityksen sekä valmentajan tuen sähköpostin päässä. Tarjous on voimassa 1.-30.6.2016. Ja jos haluat kesän höllätä, voit ostaa valmennuksen kesäkuussa, ja aloittaa vaikka vasta syksyllä. 
Tilauslomakkeen löydät osoitteesta http://www.fitverstas.com/#!tilauslomake/c1g6a , lisätieto- kenttään iske alennuskoodi kristae3kk

Yhteistyössä Fitverstas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)