tiistai 31. toukokuuta 2016

Lomalomaloma

Huhhei, meillä alkoi LOMA, nimittäin esikoisen kerhosta. Nyt vaan ollaan ja chillaillaan koko kesä. Ihanaa, kun ei ole aamu ulkoiluilla minuuttiaikataulua kotiin lounaalle, ja pakkaamaan kerhoreppua valmiiksi. Tottakai ne tietyt rytmit ja rutiinit on ruokien ja pienemmän lapsen päikkäreiden suhteen, mutta nyt voidaan olla ja mennä, nukkua pitkään, ulkoilla myöhempään, ja tehdä jotain arjesta poikkeavia juttuja!
Meillä onkin heti ensimmäiselle lomapäivälle kiva ylläri lapsille, siitä tulee tänne blogin puolellekin kuulumiset varmasti tämän viikon aikana.
Meillä oli tosi kivat kerhon kevätjuhlat, mentiin nyyttärihengellä piknikille, kaikki toivat jotain syötävää ja juotavaa, vietettiin monta tuntia yhdessä, ja kateltiin lasten tanssiesityksiä. Mua jäi nyt harmittamaan, kun en aamulla kiireessä ehtinyt kuvaamaan meidän tämän kevään lahjoja kerho-ohjaajille! Ollaan yritetty aina mennä vähän tee-se-itse -meiningillä, kuin että ostettaisiin aina se sama suklaa ja ruusu, mitä ohjaajat saa melkeen kaikilta. Tänä vuonna oltiin ostettu eväsrasiat ohjaajille, koska An mukaan ohjaajat syö eväänsä kuulemma aina muovipusseista :D Täytettiin eväsrasiat vielä itse leipomilla muffinseilla, ja ostettiin vielä nätit kukat. Pienen pieni muistaminen siitä huikeasta hommasta, mitä he tekevät.


Mä kysyin A:lta, että mitä hän haluaisi tehdä kesälomalla, vaatimaton oli vastaus - haluaisi käydä puistoruokailemassa. Pitääpä siis tänä kesänä yrittää käydä kaupungin järjestämässä puistoruokailussa. Ja pitää ehkä vielä vähän enemmän tiedustella tytön toiveita tekemisistä..
Muuten meillä ei ole mitään kesälomasuunnitelmia. Enkä ota stressiä siitä, mihinkään kauas lomamatkalle me ei lähetä tänä kesänä, toivottavasti sitten talvella jonnekin lämpimään mentäisiin. Mutta tämä kesä taas vaan ollaan ja chillaillaan. Itse toivoisin, että käytäisiin Korkeasaaressa, Linnanmäellä, SeaLifessä, puistoruokailemassa, mökillä ja uusissa leikkipuistoissa. Mun uuden treeniohjelman, mukaan tiistait on mun aerobisia päiviä, joten ajattelin hyötykäyttää lenkit, napata lapset juoksurattaisiin, ja ehkä hölkkäillä aina johonkin uuteen leikkipuistoon. Ei sitten ihan kyllästymiseen asti oltaisi aina yhdessä ja samassa puistossa. Näistä kesätoiveistakin pitäisi varmaan tehdä jonkinnäköinen To Do -lista, niin tulisi tänä kesänä tehtyäkin jotain spessumpaa. 
Joskus hiekkalaatikon reunalla vinkattiin ilmaistekemisistä Helsingissä, ja mua kiehtoisi ajatus alkaa viikottain hyötykäyttämään jokin ilmaispaikka, ja jakaa vinkkejä täällä bloginkin puolella, mutta katsotaan kuinka saamattomia me elokuun lopussa ollaan. 
Toivotaan vaan, että nämä ihanat säät jatkuisi koko kesän, ja aurinko lämmittäisi. Poika on käynyt jo viime viikolla heittämässä talviturkinkin pois, joten ei yhtään paha kesän aloitus!Yhteistyössä Mammalandia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)