maanantai 23. toukokuuta 2016

Luonnosta iholle

Kirjoitin hetki sitten Atooppiselle iholle -postauksen, jossa esittelin meille uuden tuotemerkin ja tuotteet.
Nyt on jälleen vuorossa uuden merkin esittely, nimittäin Pure Beginnings -tuotesarja.
Ennen kuin lähden esittelemään näitä tuotteita, haluaisin fiilistellä kanssanne vähän tätä luontaiskosmetiikkaa. Itse hurahdin vuosia sitten luontaiskosmetiikkaan, ja olen aina mielummin lapsille valinnut puhtaat tuotteet, kuin apteekin tai markettien saippuat, voiteet ja hammastahnat.
On niin ihana huomata, että lapsen iho ei reagoi negatiivisella tavalla voiteisiin, shampoisiin tai saippuoihin. Tai ylipäätänsä se ilo, kun saa atoopikolla käyttää saippuaa ja shampoota! Mulla tuli oikein kyyneleet silmiin, kun neljävuotias tyttäreni katsoi silmät kirkkaina, ja kysyi, että saako HÄN saippuaa. Pienet ne on ilot atoopikollakin.
Ja pakko sanoa, että kyllä siinä tulee itsellä hyvä fiilis, sellainen kortensa kekoon kantanut -olo, kun ostat luontaistuotteita. Tuotteet on vegaaneja, nopeasti biohajoavia ja pakkaukset kierrätettäviä. Tuotteet valmistetaan silmällä pitäen eettisyyttä ja ympäristöystävällisiä arvoja. Ja ne purkkien sisällöt itsessään, puhtaita raaka-aineita. Tätä mä arvostan. Mä arvostan puhdasta ja terveellistä ruokaa, ja arvostan yli kaiken puhtaita raaka-aineita, oli ne sitten kosmetiikassa, tai ruoassa. Jos me ei syödä einesminuuttimikropizzaa, miksi me pistettäisiin iholle jotain, missä on kemikaaleja ja alkoholia tulehduttamassa ihoa?
Kyllä mä aina mielelläni valitsen lapsille sitä parasta, mitä vain on mahdollista heille saada.

Me saatiin testiin Pure Beginnings -sarjan hammastahnaa, shampoota ja suihkugeeliä.Kyllä sen luontaistuotteen ja markettituotteen eron huomaa heti kädellä. Tämä shampoo ja suihkugeeli on kätevissä pumppupulloissa, ja koostumus on molemmissa pehmeää. Molemmat vaahtoutuvat ihanasti hiuksille ja iholle.
Shampoo tuoksuu rosmariinilta ja pelargonilta, ja sitä voi käyttää hiusten lisäksi koko vartalolle. Pieni paluu lapsuudenkotiini, sillä tuoksu vastaa kotipihan tuoksua. Ihana.
Suihkugeelissä on rooibos -lehtiuutetta, joka rauhoittaa ihoa. Iho jää ihanan pehmeäksi pesun jälkeen, eikä ole laisinkaan kuivan tuntuinen.
Hammastahnan lukuunottaen kaikissa näissä tuotteissa on ihanat maanläheiset tuoksut, koostumukset ovat pehmeät, ja iho tuntuu hyvältä käytön jäljiltä. Nyt varsinkin, kun on alkanut aurinkorasva -kausi, mielelläni pesen hellävaraisella saippualla lapset päivittäin. Ja mites hiekkalaatikkoleikkien jälkeen teidän lasten päät? Meillä on ainakin päänahkaa myöten täynnä hiekanjyviä.
Baby -sarjan pakkauksissa vilahtaa ihanat pöllöt, joiden avulla on helppo harhauttaa pieninkin kaveri viihtymään hetkeksi hammaspesulle.

Kai musta kuoriutuu joku sisäinen hippi esiin aina, kun voi tietoisesti tehdä ostovalinnoillaan paremman valinnan. Mä olen ainakin ihan kikseissä siitä, että lapsille myydään näin ihania tuotteita, saa valita taas sen paremman vaihtoehdon.
Yhteistyössä hyvinvoinnintavaratalo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)