perjantai 13. toukokuuta 2016

Ulkoliikuntaa

Ihanaa aurinkoista kevättä, vai voiko tätä jo kutsua kesäksi?! Aurinko on lämmittänyt meitä läsnäolollaan jo hetken, on tämä ihan mieletöntä, että toukokuun alussa ollaan päästy nauttimaan jo näin lämpimistä ilmoista. Mulla on ainakin mennyt liikunnat ulkoliikunnan puolelle, mites muilla?
En ole salille hirveämmin päässyt, tällä viikolla pääsin kaksi kertaa illalla käymään, kun lapset nukkuu, mutta nekin oli puolen tunnin pikatreenejä. Muuten olen yrittänyt kyllä ottaa kaiken irti noista ilmoista, Suomen säästä kun ei ikinä tiedä - ollaanko ensi viikolla kaatosateen kourissa, vai toppavaatteet takaisin päällä.
Olen käynyt kävelemässä, ja pitkästä aikaa yrittänyt vähän hölkkäillä selän ehdoilla. Viime viikolla oltiin ystävän kanssa kävelylenkillä, ja urheilupuiston lomasta löytyy täältä tollanen mini ulko gymi. Siellä voi vetää monkey barseja, vatsaliikkeitä, selkiä, ojentajia, leukoja, ja miten ikinä osaakaan soveltaa ulkolaitteita. Tekee kävelylenkistä vähän kuluttavamman, kun poikkeaa tuonne hetkeksi jumppaamaan.

Tänään päätin oman kotitreenin jättää välistä, ja pyhittää pojan päiväuniajan esikoisen liikunnalle. Käytiin pieni rundi ottamassa vähän tuntumaa pyöräilyyn. Olihan tuo todella hidasta, ja ihmeen rankkaa tytölle. Sain jo hullun ajatuksen päähän, että mitä jos repasis nyt vaan kertaheitolla pyörästä noi apparit pois?! Lähtisi kunnolla opettelemaan tuon pyöräilyn, ja eiköhän se kesän lopussa (hyvällä tuurilla) jo luonnistuisi ihan ok:sti. Nuo apparit tuntuu niin raskaalta tuossa pyöräilyssä, ja onhan tytölläkin ikää jo reilu neljä vuotta.


Tunnin rundi heitettiin, ja siitä jatkettiin vielä pihalle leikkimään. Ollaan muutenkin oltu aamusta iltaan ulkona, käyty kotona vain tankkaamassa välillä ruokaa. Lapsetkin nauttii täysillä, kun ei ole kolmen vaatekerran pukemista päälle. Välipalat kyllä nautittiin pihalla, on tuo Squeasy sen verran kätevä pullo ottaa välipalaksi mukaan.
Tuo pullo kyllä toi ne uudelleen täytettävät smoothiepussit nextille levelille. Meillä oli niitä MyPoucheja, mitkä ei kyllä kunnolla puhdistuneet pesussa, ja jos puhdistui, oli niissä hommaa kyllä pestä ja liottaa tuntitolkulla. Squeasyn saa käännettyä ympäri ja pestyä, ja otettua uudelleen käyttöön. Smoothiet on muutenkin hyvä välipala, niin aikuisille, kuin lapsillekin. Maitorahkaa ja marjoja, siitä täyttyy kyllä.Huomiseksi on ainakin tänne luvattu sadepäivää, mutta toivottavasti sade vain lämmittäisi näitä kelejä. :)


Squeasy saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)