torstai 9. kesäkuuta 2016

Älä tule paha flunssa

Viime viikolla nautittiin helteistä, ja mittari näytti parhaimmillaan +23 astetta. Tänään tuulee niin kovaa, että päällä oli kolme vaatekerrastoa ulkoillessa, ja mittarissa oli +8 astetta, hyhhyh.
Nämä on niitä aikoja, kun Suomessa ihmiset sairastuvat paljon kesäflunssaan. Ilmat muuttuu vakaasta tuuliseksi, ja lämpötilojen muutos on iso. Ei tajuta pukea heti oikeanlaista varustusta päälle, koska viime viikolla oltiin ballerinat jalassa, nyt täytyy olla melkein nilkkurit jalassa, sukkien kera.
Meidän perheessä yksi oli flunssassa viime viikolla, ja me kolme muuta välteltiin flunssaa. Tehoaseet käyttöön, ja flunssasta päästiin eroon, eikä me muut sairastuttu ollenkaan. Tämä ei tosin lasten suurta herkkua ollut, ilme värähteli aika paljon.

Flunssan karkotus shotti

  • inkivääri
  • limeä

Kuori inkivääri, ja paloittele pieniksi paloiksi kulhoon. Purista päälle usean limen mehu ja surruttele tasaiseksi seokseksi. Kaada shottilasiin, ja kumoa muutama shotti tasaisin aikavälein päivän aikana. Tyhjään vatsaan ei kannata nauttia tätä shottia, saattaa ärsyttää vatsalaukkua liikaa, mutta muutaman kerran päivässä ruoan päätteeksi tekee hyvää.Inkiväärihän todistetusti vähentää kipua ja tulehdusta, ja on yksi tehokkaimmista luonnontuotteista tulehdustauteja vastaan. Inkivääri auttaa myös vatsavaivoihin sekä pahoinvointiin. Sitä voi kokeilla myös kuukautiskipujen helpottajana, sekä raskauspahoinvointiin.


Inkivääri myös parantaa verenkiertoa, vähentää turvotusta ja poistaa nesteitä kropasta. Inkivääri irrottaa keuhkoista limaa, joten astmaatikot ja allergikot - kokeilkaa ihmeessä! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)