perjantai 17. kesäkuuta 2016

Are you ready for the summer skin?

Suomen kesä - joten mistä tässä alkaisi? Toukokuussa aurinko ja lämpö helli meitä kahden ihanan viikon ajan. Kesäkuussa puettiin taas välikausivaatteet, ja tällä viikolla alkoivat sateet. Toivottavasti taas helteet alkaisivat ja pian.
Talvella hoidetaan kuivaa ihoa, joten kesällä keskitytään hellimään ruskettunutta hipiää.


Jo useamman kesän ajan minun suosikki kesätuotteeni ovat Yves Rocherin Monoï de Tahiti -sarjan tuotteet.


Suihkushampoo on 100%sti kasvisöljypohjaista, joka vaahtoutuu ihanasti hiuksille, ja jättää hyvän tuoksun ja puhtauden tunteen. Shampoo puhdistaa päänahasta asti hien, hiekat ja hellävaraisesti hellii hiuksia ja päänahkaa.

Kuivaöljyä voi käyttää niin hiuksille, kuin ihollekin. Öljy ei jätä tahmaista tai öljyistä pintaa iholle, vaan tekee ihostasi pehmeän, ja luo sille hyvän tuoksun.

Eau De Toilette tuoksuu vaniljalle ja kukille. Myrkyllisistä hajuvesistä tämä on kaukana, sillä ainesosat ovat kookospähkinäöljy ja gardeniankukan uute.

Oikealla puolella on suosikkituotteeni - kullanhohtoinen kuivaöljy. Mikä näissä öljyissä on parasta- ne ei jätä ihoa öljyiseksi, heti öljyn levittämisen jälkeen voit pukea vaatteet päällesi, eikä vaatteisiin jää öljytahroja. Tämä öljy korostaa kauniisti rusketusta, ja tuoksu on ihanan mieto. Hiusten latvat tykkäävät myös tästä öljystä.Näillä tuotteilla minä pidän kesäihostani huolta. En anna sen palaa, enkä kuivua, öljyt ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Hiukseni eivät käpristy ja kuivu auringossa, vaan pysyvät terveinä koko kesän.

Sain myös teille lukijoille hyvän tarjouksen näihin tuotteisiin. Nyt sinä voit saada kuvissa olevat tuotteet tarjoushintaan, vain 21,90€:a. Pääset tilaamaan tuotteet TÄSTÄ.
Pidä huolta ihostasi, ja hiuksistasi kesällä, luot hyvän pohjan koko talven kestävälle kylmälle ja kuivalle ilmalle.


Tuotteet saatu yhteistyön kautta.

2 kommenttia:

  1. Siis mun oli aivan pakko tilata! Jokapäiväisessä käytössä on tällä hetkellä juuri tuo ihana tuoksu, mitä ilman en voi elää. Ehdottomasti yksi lempparisarjoista. Kiitos vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tuoksu on aivan ihana!! Ja odota vaan, kun pääset kokeilemaan muutkin tuotteet, nekin on niin ihania! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)