torstai 16. kesäkuuta 2016

Biancaneven bloggaajaillassa

Mun eiliset synttärikuplivat saivat tänään jatkoa Biancaneven bloggaajaillassa lisäkuplivan kera. Helsinkiin on avattu kuukausi sitten Biancaneven myymälä, johon päästiin tutustumaan, sekä päästiin hypistelemään niitä ihania treenivaatteita. Biancaneven äiti, eli Elina Loueranta kertoi vaatteista muutamalla sanalla, ja tuli samalla kumottua ihmisten harhaluulo siitä, etteikö laadukkuuteen kannattaisi satsata. Vaatteet ovat jonkun mielestä hintavia, mutta pakko todeta, että laatu maksaa. Vaatteista löytyy Swarovskin kristallikiviä, mutta niille annetaan myös takuu - mikäli kivet tippuu normaalissa käytössä, ommellaan ne takaisin.
Mulla on itsellä ollut Biancaneven treenipaita reilu puoli vuotta käytössä ja ahkerassa konepesussa, eikä ole kristalli tippunut pois.


Pääsin myös vertailemaan korsettien eroja. Nythän on myös tuon normaali korsetin lisäksi tullut toinen malli, joka soveltuu treeneihin. Materiaali oli jäykempää, ja tukevampaa tuossa pinkissä korsetissa. Ostin itselleni tuon värikkään korsetin treeneihin, ettei tarvitse olla aina pesemässä sitä yhtä korsettia päivä- ja salikäytön välillä.

Myymälä oli pieni, mutta ihanan freeshi. Olisihan tuonne saanut vingutettua koko pankkitilinsä tyhjäksi, vielä jäi B Fabolous -takki  ostamatta, vaikka siitä hetken olen jo haaveillut.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)