sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Milloin näet itse muutoksen?

Nyt on kolme viikkoa syöty ja treenattu uuden valmentajan ohjeiden mukaisesti. Mulla alkoi lempeästi tämä prokkis, sillä hiilareita nostettiin entisestään, kun alettiin keräämään mulle massaa.
Ensimmäinen viikko oli totuttelua ja uuden opettelua. Taisin vasta neljäntenä päivänä saada syötyä sen koko ruokamäärän, mikä mun on syötävä päivittäin. Syömiset lähtikin siitä sitten sujumaan, ja nyt voisi sanoa, että melkeinpä nälkä kasvaa syödessä. Herkuttelu on edelleen mulla se iso pahe, mutta kun sä olet tilivelvollinen jollekin sun syömisistä, niin ethän sä kehtaa vetää kiloa irttareita viikonlopun aikana..
Ensimmäinen viikko treenien osalta meni myös vähän totutteluun ja painojen hakemiseen.


Mä olen aina ollut kaikessa sellainen mulle-kaikki-nyt-ja-heti -ihminen. Joten toisella viikolla jo vähän turhautti, kun ei tuloksia näe. No ihanko oikeasti voisi muka viikossa tuloksia syntyä? Ei todellakaan, ainakaan tässä projektissa.


Tällä viikolla kävin salilla vetämässä käsitreenin, ja tuli voittajafiilis. Peilistä katoin treenin jälkeen, ja nyt sen huomasi; tuloksia. Eli kolme viikkoa siihen meni, että itse näkee itsessä vähän kehitystä. Käsissä huomaa, että nyt alkaa pikkuhiljaa tarttumaan massa niihin, ihan superia!!Ei voi muuta sanoa, kuin että hiljaa hyvää tulee. Jos mä kolme viikossa itse huomaan eroon käsissä, niin toivottavasti huomaan kohta muuallakin.

Treenit ja syömiset menee muuten omalla painollaan. Yhdestäkään treenistä en luista, ja perussyömisissä mennään koko ajan oikeaan suuntaan. Kuten sanoinkin, herkuttelu on mulla edelleen se pahe, mutta näkisin, että sekin asia on menossa parempaan suuntaan.
Viikot suunnittelen aina treenien mukaan, ettei pääsisi yksikään treeni tippumaan pois. Ensi viikko onkin juhannuksen takia oma säätönsä. Suunniteltiin kolmen päivän mökkireissua, mikä tarkoittaa mulle sitä, että neljässä päivässä vedän viidet treenit ja kolme blogitekstiä, jos haluaa kolme päivää vain lomailla. Tietty voisin ottaa mökille tietokoneen mukaan, jotta saan siellä tehtyä blogihommia, ja sielläkin pystyisi tekemään ainakin aerobisen treenin.


Mä sain mun parhaalta ystävältä niiiin mageet Gymsharkin salihousut synttärilahjaksi! Ehkä nämä oli syy onnistuneeseen treeniin? ;)

Muistattehan edelleen valmentajani Jasminin tarjouksen:

Valmentajani Jasmin, haluaa tarjota teille lukijoille erikoishintaan etävalmennuksensa. Etävalmennuksen hinta on normaalisti 115€/kk, nyt sen saa hintaan 88€/kk. Tarjous on kolmen kuukauden valmennuspaketti, ja se sisältää juuri sinulle räätälöidyt ohjelmat, ravinto-ohjauksen, tarvittaessa päivityksen sekä valmentajan tuen sähköpostin päässä. Tarjous on voimassa 1.-30.6.2016. Ja jos haluat kesän höllätä, voit ostaa valmennuksen kesäkuussa, ja aloittaa vaikka vasta syksyllä. 
Tilauslomakkeen löydät osoitteesta http://www.fitverstas.com/#!tilauslomake/c1g6a , lisätieto- kenttään iske alennuskoodi kristae3kk

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)