tiistai 21. kesäkuuta 2016

Naperonaksut

Toukokuun lopussa kirjoitin postauksen Karkkipussi lapselle? Ei kiitos. , jossa mainitsin yrittäväni poimia lapsille ne terveellisemmät herkut. Hetki postauksen jälkeen saatiin testiin Finnsnackin Naperonaksuja, jotka päätyivät meille juurikin siksi terveelliseksi herkuksi.

Naperonaksu


Finnsnack käyttää tuotteiden valmistamiseen vain suomalaista, eli kotimaisia raaka-aineita. Kotimaista täysjyväviljaa - ilman lisäaineita, aivan mahtavaa!
Naperonaksut on valmistettu 100%:sti rukiista, ei yhtään lisäaineita, ja naksut ovat pelkkää täysjyväruisjauhoa. Kotimaista herkkua, mahdollisimman luomuna, ja hyvistä jauhoista leivottuna, tätä mä jälleen kerran arvostan.


Me saatiin testiin eri makuja, mustikkaa, omenaa ja sitä "perusmakua", eli maustamatonta. Meillä naksut ovat olleet viikonloppuherkkuna, eli lapset ovat saaneet jakaa puolikkaan pussin lauantai-iltana. Lapsille on yksi ja sama, onko makuna ruis vai mustikka, ne maistuvat ja rouskuvat yhtä hyvälle. Olen myös joutunut varautumaan siihen hätävaraan, eli kun tiedän, että kotiin ja kellontarkalle ruoka-ajalle ei ehditä, on naksut pelastaneet tilanteen. Tässä ei ole myöskään tarvinnut potea huonoa omatuntoa, että täytän lasten vatsan lisäaineilla, sokerilla tai ylipäätänsä herkuilla. Onhan nämä meillä herkkuja, mutta käyvät myös hyvän omantunnon välipalasta. Myöskään ikään ei näiden syöminen katso, kolmen vuoden ikäerolla olevat lapset syövät näitä yhtä innoissaan, ja on saanut itsekin näitä muutaman huutavaan nälkään napsasta.Tuotteet saatu NaperoNaksulta.
NaperoNaksu Facebook

Yhteistyössä Mammalandia
Mammalandia Facebook

2 kommenttia:

  1. Meillä oli juuri noita roadtripin viihdykkeenä, ja toimi erinomaisesti!

    VastaaPoista
  2. Noita pitää lastenlapsille ostaa.
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)