keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Kesäkuun kunto

Instagrammin puolella jo lyhyesti mainitsin, että palattiin jälleen mökiltä maanantaina, ja olot oli vähän heikot. Minun jo nykyinen alhainen verenpaine painui vieläkin alemmas, mutta syke pysyi korkealla, sai aikaan muutaman päivän pakkolevon. Siinä ei tarvinnut kahta kertaa miettiä, että lähteekö treenaamaan vai lepääkö, kun oli ihan vuodepotilas. Tänään en vieläkään uskaltanut mennä salille, vaikka oli siihen mahdollisuus, mutta kävin suorittamassa aerobisen kävelyvauhdilla. Toivottavasti huomenna olisi jo salikunnossa, sillä motivaatio on erittäin kohdillaan!

Nyt on kuukausi treenailtu uuden valmentajan, Jasminin kanssa. Fiilis on aivan mahtava. Tein kesäkuussa kunnialla kaikki treenit, ja ruokavaliossakin pysyin mukana. Alku oli painojen hakemista ja ruokiin totuttelua, mutta jo viikossa ne tuli rutiinilla. Kaksi neljän- viiden päivän mökkireissuakin ehdittiin perheen kanssa tekemään kesäkuussa, ja sinne punnitsin aamupuurot mukaan. Rahkat ja muut safkat kattelin aika silmämääräisesti, mutta hyvin pysyttiin ainakin olon mukaan niissä kärryillä.

Kunto on selkeästi mennyt eteenpäin. Mittoja en nyt tähän raapusta, sillä huomattiin, että olin ottanut kotona mitat niin hassusti, ettei järkevää vertailukohdetta ole. Mutta massaa on saatu kilo! Tuosta yhdestä kilosta olen niiiin niin iloinen. Se tarkoittaa sitä, että massakausi tuottaa tulosta, ja suunta on vain ylöspäin. :)


Itse näen muutoksen yläkropassa. Kädet ja selkä on selvästi ottanut treeniä hyvin vastaan. Toivottavasti kainaloläskit alkaisi myös palamaan, ja peppu kasvamaan! Haaveissa on edelleen kunnon jalkalihakset ja iso takapuoli!

Ja jotain muutakin on tapahtunut.. Tätä en ikinä uskonut tapahtuvan. En nimittäin enää ole universumin pahin sokerihiiri. Tässä sen huomaa, kuinka suuri vaikutus on sillä, että sulla on joku, jolle sä raportoit kaiken sun treeneistä ja syömisistä, niin ei sitä kehtaa laittaa viestiä, että viimesen viikon aikana on mennyt kakkua, pullaa, suklaata ja karkkia. Ehei.. Nostattaahan valmentaja ja valmennus myös motivaatiota todella paljon tähän hommaan, niin ei ole motivaatiota pistää läskiksi tätä koko projektia. Ruokaakin on tietenkin tässä massaa hakiessa sen verran, ettei nälälle jää tilaa. Nälkäisenähän sitä ne pahimmat sortumiset suorittaa.


Kuukausi meni kyllä tosi nopeasti. Kattelin liikuntapäiväkirjaa, ja siellä näytti kesäkuun aikana tulleen 29 treeniä. Kaikki treenit siis suoritettu, ja päälle vielä mökillä pihahommat. Motivaatio pilvissä mennään edelleen! Ja toista kiloa metsästetään heinäkuun ajan.

Jasminin hinnaston Fitverstaalta löydät TÄÄLTÄ.

Sieltä löytyy treeniohjelmaa 50€, ruokavalio ja ravinto-ohjaus 60€, ja treeni + ravinto-ohjelmia eri komboilla.


Yhteistyössä  Fitverstas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)