lauantai 30. heinäkuuta 2016

Samistellaan!

Me saavuttiin eilen kolmen päivän mökkireissulta kotiin, ja kotimatkalla hain kauan odottamani paketit. Kauan ja kauan, viikon niitä odotin, ja heti kun ne avasin, sormet syyhysi päästä tänne kirjoittamaan niistä!
Toissa viikolla sain ensimmäistä kertaa nukkua neljä tuntia, ilman yhtään herätystä. Ne neljän tunnin yöunet teki sen verran terää, että mieli kirkastui ja ajatus alkoi kulkemaan jonkin muun, kuin niiden pakollisten asioiden ympärillä. Sain inspiraation puuttua lastenvaate tilanteeseen.
Tilannehan on se, että olen ostanut lapsille ihan kivoja vaatteita, that's it. Nyt aloin selvemmin näkemään millainen sekasorto kaksikkoni on, kun yhdessä kulkevat ja leikkivät. Sain idean alkaa samistelemaan!
Lapset ovat ihanan yhteenkuuluvan näkösiä samisvaatteissaan. Heti ensimmäisenä tiedostin yhden ja ainoan ongelmani; mulla on pitkä ja hoikka TYTTÖ, ja pitkäselkäinen pyöreä POIKA. Eli vastakkaista sukupuolta, ja ihan erilaiset ruumiinrakenteet. Siinä, missä tytölle menee MiniRodini, ei pojalle mene/mahdu/sovi ollenkaan. Tyttö on kuin tehty Ticketin talvihaalareihin, pojan täytyy jo tänä talvena siirtyä housu-takkiyhdistelmään pitkän selkänsä vuoksi. Tytöllä on normaalijalka, kun pojalla jalkapöydän ja pohkeen paksuus hankaloittaa kenkien etsimistä. MUTTA, eihän kaiken tarvi olla ihan samaa merkkiä, tai ihan ihan samanlaista.


Sisarusten samanlaiset vaatteet

Projekti lähti siis käyntiin syystakeista, jotka menevät varmasti vielä keväälläkin, kun tilasin kokoa isommat. Samanlaiset hupparit ja pipot. Nämä sopivat molemmille, niin mallien, kuin värien puolesta.

Lapset samanlaisiin vaatteisiin

Vaikka kuinka paljon yritän sietää tytön saamia printtivaatteita, missä komeilee isot minnit, hello kittyt, frozen hahmot ym, ei ne ikinä ole miellyttänyt silmääni. Mutta en mä niitä heitä roskiin tytön kaapista, älkää huoliko, ei tarvitse pienen prinsessani alkaa täysin neutraaliksi pukeutujaksi, vain koska hän sai toisen prinsessan sijasta pikkuveljen.
Kunhan nyt edes vähän saisi mätsäämään lasten vaatteet, värikoodattuna, samalla tyylillä, tai jotenkin ottamalla pientä inspistä toisen paidasta.
Tämän lisäksi mun ei tarvitse kuunnella riitelyä, tai mitään muutakaan vastakkaista sanaa siitä, kun toisella on jotain, mitä toisella ei ole. Finally.

Voitte olla varmoja, että blogin sekaisuus siis jatkuu, ja jatkossa pääsette tutustumaan myös lastenvaatteisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)