maanantai 25. heinäkuuta 2016

Turvallista auringonottoa

Muistan ajan ennen lapsia, olin auringonpalvoja. Aina kun Suomessa oli hyvät kesäilmat, mä junailin hinnalla millä hyvänsä itseni aurinkoa ottamaan. Vaihdoin työvuoroja, peruutin ystävien näkemisiä, tein kalenteriini aina tyhjää, kun oli aurinkoinen hellepäivä. Makasin auringossa tuntikausia, ja viimeistään kesän lopussa olin tummanruskea.
Myös ulkomailla käydessämme se mainthing on ollut auringon ottaminen ja ruskettuminen. Muistan viimeisimmän lomamatkan ennen lapsia, olin äitini kanssa Egyptissä, +40 astetta, ja kahden viikon jälkeen tulin Suomen alkusyksyyn melkein mustana.
Mä rakastan aurinkoa, ja mun mielestäni jokainen näyttää paremmalta päivettyneenä/ruskettuneena, kuin kalpeana kalkkilaivan kapteenina. Nyt kun on ikää tullut, niin enää sitä ei lähde paahtamaan itseään mustaksi. Toisaalta, eipä mun kaksi jälkikasvua edes mahdollista tätä päivien lekottelua auringossa.


Nyt luvattiin täksi viikoksi hellettä, joten juuri sopivasti tänän aamuna hain paketin postista, joka sisälsi aurinkovoiteet ja after sunit. Mähän en ole siis koskaan käyttänyt aurinkovoiteita aikuisiällä, kookosöljyt vaan iholle ja menoksi.
Monilta vanhemmilta naisilta kuulee ihonhoidon suurimman salaisuuden ja nuoruuden mokan, iho olisi pitänyt suojata auringolta paremmin. Joten mä yritän ainakin olla fiksumpi, ja pitää huolta ihostani, suojata sitä hyvin auringolta.
Mä en ikinä pala auringossa, mun ihotyyppi on sellainen asteittain ruskettuva, muttei palava. Kuitenkin huomioon ottaen olemattoman aurinkorasvahistoriani, ja ikäni, ja haluni huolehtia ulkonäöstäni, oli korkea suojakerroin kohdallaan. Kasvoille on suojakerroin 30, ja iholle 20. Rasvani ovat myös Anti-Aging, joten rasva suojaa myös auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä.


After Sunia käytin tänään elämäni ensimmäistä kertaa. En ole ikinä sitä ostanut, enkä käyttänyt. En ole ymmärtänyt sen merkitystä tai vaikutusta.
Tutustuttuani after suneihini, ymmärsin niiden merkityksen; kosteuttaa, hoitaa, korjaa ja korostaa rusketusta.


Jos tälle viikolle oikeasti sattuisikin Suomeen hellepäivä, niin nyt olen varustautunut hyvin pitämään ihostani huolta.
Sain myös teille lukijoille tarjouksen auringonhoitotuotteista, sillä SINÄ voit saada kuvissa olevat aurinkorasvat ja after sunit tarjoushintaan 24,90€. Tarjous on voimassa 31.7.2016 asti, joten klikkaile nopeasti ostoskoriin!

Tuotteet pääset tilaamaan TÄSTÄ


Tuotteet saatu yhteistyön kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)