keskiviikko 3. elokuuta 2016

Joko kesä loppui?

Hello August

Joko kesä loppui? Elokuun alku vei mennessään paahtavat helteet, ja enää ei voikaan nauttia rannalla ilta auringosta. Toivottavasti vielä rantakelit tekisivät pikaisen come backin.

Meidän koti on ollut täysi sekamelska koko kesän ajan. Ja pikaisella small talkilla hiekkalaatikolla ilmeisesti muillakin on ollut sama homma. Ollaan mielummin nautittu ulkona auringosta, se kun on harvinainen ilmestys täällä Suomessa. Ei olla oltu kotona siivoamassa, kuin pakolliset imuroinnit alta pois. Rapussa roikkuu rantapyyhkeet naulakossa, kylppärissä on uimavaatteet odottamassa, ja kotona löytyy sieltä sun täältä leluja ja vaatteita.


Nyt, kun tuli vähän vesisadetta, saatiin hyvä syy olla edes hetki kotona, ja mä pääsin raivaaamaan tätä sekasortoa. Meillä on aina puhdasta, koska lika ei kuulu kotiin. Mutta siistiä? Voiko lapsiperheessä olla aina lelut leikkien jälkeen lelulaatikoissa, ja kaikki lastenvaatteet kaapeissaan? Meillä ei ainakaan. Sadat kerrat mä siivoan ne lelut lelukoreihin, ja viikkaan vaatteet nätteihin pinoihin, ja ei päivääkään, kun ne ovat taas hujanhajan.


Meidän kaikkien lempipaikka kotona on ehdottomasti olohuone. Se on meidän kodin sydän. Siellä löhötään, nukutaankin joskus, chillataan, rauhoitutaan, kuunnellaan musiikkia, katsotaan joskus lastenohjelmia, leikitään, peuhataan ja oleskellaan.Toteutin alkuvuodesta olohuoneessamme pienen makeoverin. Ennen siellä oli sisustuksellinen kolmen hengen vaaleanharmaa sohva kromijaloilla. Siinä me kaikki aina istuttiin rivistössä. Sitten saatiin idea, että tarvitaan kunnon löhösohva, ja hetken mielijohteesta seuraavalla viikolla sohva olikin jo meillä.


Sohva on main thing meidän olohuoneessa, huoneen sydän ja vahvin elementti. Siinä kelpaa kyllä löhötä. <3Sohva tilattu Veken Kalusteesta, Joel U.

6 kommenttia:

 1. Ihana ja kutsuvan näköinen sohva. :) Meillä myös on olohuoneen kriteerinä mukava ja tilaan nähden mahdollisimman suuri sohva, koska se on kuitenkin huone jossa paljon vietetään yhdessä aikaa. Taaperon mennessä yöunille on ihana ottaa hyvä asento sohvalla ja katsoa vielä jotain sarjaa tai leffaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin munkin mielestä! Jostain kumman syystä tuo suurin divaani on aina varattu :D

   Poista
 2. Kiva kyllä toi sohva ja ei lapsi perheessä voi aina olla lelut ja vaatteet järjestyksessä.
  Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. Tavoittaisikohan tämä sinut.. Onko sohva ollut hyvä? Oletko joutunut pesemään päällisiä ja mikä oli lopputulos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohva on ollut aivan mahtava! Olen edelleen ihan rakastunut tähän. Olen pessyt päällisiä käsin, eivät ole muuttaneet muotoaan tai väriään. Koneeseen en ole uskaltanut laittaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)