torstai 18. elokuuta 2016

Kotijumpalla tuloksia

Todella usein kuulee, miten ihmisillä ei ole aikaa tai mahdollisutta päästä salille. Jotkut ovat sitä mieltä, että ilman kuntosalia ei pääse kuntoon. Muistan vieläkin, miten noin vuosi sitten joku naureskeli vähän, että mitä ihmeen kotijumppaa mä teen, eihän sillä mitään tuloksia saa, tai kuntoon pääse. Se on laiskojen hommaa. Tiedätekö, kuinka hyvä fiilis tulee siitä, kun osoitat jonkun olleen väärässä, ylität odotukset, ja näytät, että kyllä siihen pystyy kuka vain?


Mä käyn loppupeleissä todella vähän salilla. Joskus käyn kerran viikossa, joskus kaksi, mutta maksimissaan kolme kertaa viikossa. Ja ne kerrat, kun pääsen kolmesti viikossa salille, on todella harvinaisia. Mua vähän jännitti keväällä, kun Jasmin alkoi mun valmentajaksi, että miten mä selviydyn niistä treeneistä. Toiveena on saada lihasmassaa, mutta en mä pääse viidesti viikossa salille. Ennen Jasminia juttelin erään toisen pt:n kanssa, jolle kerroin myös, että haluan lihasmassaa, mutta pääsen keskimäärin kerran tai kaksi viikossa salille. Tämän PT:n vastaus oli suoraan se, ettei mulla ole toivoakaan saada lihasmassaa niin vähäisellä salitreenillä. Niinkö? Kyllä mun silmään mun kroppa näyttää siltä, että jotain lihasta tonne on saatu. Kyllä mä sen tiedostan, etten mä miltään body fitness -kisaajalta näytä minilihaksieni kanssa, mutta on sinne jotain saatu kahdessa ja puolessa kuukaudessa.


Mä sanoisin, että ainakin 60% treeneistä mä teen kotona, ja loput salilla, ellen enemmänkin. Jasmin teki mulle siis kotitreenitkin, koska on ihan ymmärrettävää, ettei sinne salille aina pääse tai ehdi. Mäkin olen riippuvainen aina lastenhoitoavusta, eli siitä, milloin lasten isä katsoo lapsia.


Viime sunnuntaina oli taas tilittämisen paikka Jasminille. Ja siellä mä vaan valitin, että kuinka motivaatio on heikko kotitreeniä kohtaan. Tuntuu, ettei se ota mihinkään, on vaan kevyttä jumppaa ja ei tule tuloksia. Sieltä ihana Jasmin taas potki mua persuksille, nosti mut sieltä itsesäälin partaalta, ja nyt on taas treenailtu kotona. Ja voin sanoa, että on selkä kipeä, on rintalihakset kipeät, ja huomenna varmaan olatkin. Kyllä se ottaa ja tuntuu! Ja hyvin saa kotonakin tehtyä ja keskityttyä, ainakin mä hikoilen kuin pieni possu kotonakin. Ja mikä parasta - ei ole kukaan näkemässä mun kamalia irvistyksiä viimeisillä toistoilla :D


Nyt mä voin sanoa suoraan että PYH ja PAH, ja pitkät niille, jotka sanovat, että kotona ei voi jumppailla. Mullakin on "vain" tuollaiset ladattavat käsipainot aina kymmeneen kiloon asti, ja hyvin toimii! Eikä se kotona treenaaminen kamalaa ole. Mä yritän itse aina ajoittaa kotitreenit kerho- ja päiväuniajalle. Joskus viikonloppuisinkin treenaan, kun pienempi nukkuu päikkäreitä, ja isompi haluaa joskus rauhassa piirtää tai värittää. Vatsatreenit nyt menee helposti lasten leikkien lomassa.


Muistattehan vielä lukijatarjoukseni?

Saatte Jasminilta treeniohjelman, joka sisältää myös kotitreeniohjelman, eli ei pelkästään saliohjelmaa! Treeniohjelman saa neljälläkympillä (40€), koodilla KristaT. 

Ruokavalio ja ravinto-ohjaus 50€, koodilla KristaR

Merkitse koodi tilauslomakkeen lisätietoja -laatikkoon, tilauslomakkeeseen TÄSTÄ

2 kommenttia:

  1. No mutta nainen! Siehän oot ihan liekeissä ;) VAU! Kateeksi käy sinun timmiä ja rasvatonta kroppaa. Ei vois kyllä uskoa, että oot pari mukulaa pyöräyttäny :D hih:) Jospa mieki sain tästä motivaatiota itelleni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, KIITOS :) kyllä ne raskaudet on jättänyt vatsaan jälkensä, ja oiskohan hauiskin kasvanut vähän noiden lasten kantamisesta ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)