tiistai 2. elokuuta 2016

Tarjous!

Ihan hullua, että JO kaksi kuukautta sitten aloitin yhteistyön Jasminin kanssa.
Kaksi kuukautta on treenattu ja syöty (hyvällä tavalla) valvovan silmän alla. Tuloksia on tullut, ja ollaan menossa hitaasti, mutta varmasti sinne suuntaan, mihin tähdätäänkin.
Tiedättekö, kun joskus vain klikkaa jonkun ihmisen kanssa? Palaset loksahtaa paikoilleen, ja kaikki tuntuu niin luontevalta? Vaikkei meille Jasminin kanssa mitään rakkaussuhdetta ole muodostunut (:D), niin täytyy sanoa, että mä olen löytänyt _sen oikean_. Meillä loppuu tämä valmennus marraskuun lopussa, mutta ehdottomasti palkkaan Jasminin auttamaan mut unelmakroppaa kohden jatkossakin. Ennen Jasminia mulla on ollut kaksi valmentajaa, ja ne ovat vaan olleet. Nyt löytyy ymmärrystä, tietoa, taitoa, tahtoa, tsemppaamista, ja mikä parasta, mä olen ihminen Jasminille, jolloin mun henkistäkin puolta on tsempattu eteenpäin, pääkopastakin pidetään huolta, eikä vain hauiksesta.


Koska mä haluan jakaa tätä hyvää, mä pyysin Jasminilta teille kaikille tätä lukeville tarjouksen.

Saatte Jasminilta Treeniohjelman 40€:lla, joka on kuvallinen, räätälöity treeniohjelma kotiin/salille, koodilla KristaT

Sekä

Ruokavalion ja ravinto-ohjauksen 50€:lla, koodilla KristaR

Tilaus lomakkeen löydät TÄÄLTÄ , ja alennuskoodit voit syöttää lisätietoja- laatikkoon.Kyllä tässä massa pikkuhiljaa kerääntyy, ainakin itse olen tyytyväinen siihen, missä mennään ja mihin toivottavasti joskus päästään.
Eilen alkoi uudet treeniohjelmat taas pariksi kuukaudeksi, ja mun etureidet on niiin juntturassa ekan jalkatreenin jäljiltä. Eli alkaiskohan vihdoin sinne kinttuihinkin tulemaan massaa?
Yhteistyössä Fitverstas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)