tiistai 23. elokuuta 2016

Vaatekaappi syyskuntoon

Sain joku aika sitten yhteistyön merkeissä EMP -verkkokaupalta vaatekaappiin syystäydennystä. Muistatteko, kun puhuin aiemmin itseensä panostamisesta? Nyt on saatu ulkoiseen habitukseenkin kohennusta.
Vaikka EMP näyttää olevan täynnä fanituotteita, tein sieltä mahtavia löytöjä!

Olen jo kuukauden etsinyt itselleni collegepaitaa, joka on tämän syksyn yksi must have -hankinta. Ensin etsinnässä oli printillinen harmaa paita, mutta löysinkin enemmän minun tyyliseni paidan, nimittäin keinonahkahihoilla. Tästä saa farkkujen kanssa rennon asun kaupungille.
Tämä neulepusero minulla nähtiinkin jo yllä edellisessä postauksessa. Joka syksyn ensisijaisin hankinta on iso väljä neule, jos sellaista ei jo kaapista löydy. Tämä yhdistettynä legginseihin toimii niin kaupungilla, kuin kotonakin.


Mä tykkään todella paljon rennoista, yksinkertaisista vaatteista, joissa on pieniä yksityiskohtia. Tämä menee samaan kastiin tuon collegepaidan kanssa, sillä näissä legginseissä on myös keinonahkaisia yksityiskohtia. Nämä legginsit vaikka ylläolevan neuleen kanssa. Tuo pientä piristystä asuun.


Olen jo vuosia haaveillut Sinkkuelämän Carrien isosta tyllihameesta. Vielä jonain päivänä sellaisen toivottavasti löydänkin. Kuvan hame on myös ihanan iso, melkein nilkkapituinen, mutta muhkeudellaan ei kuitenkaan maxihame, eikä mummomainen.


Nyt on saatu vaatekaappiin selkeää kohennusta, sillä vaatteet eivät enää edes mahdu pikkuruiseen vaatekappiini :D Näistä on tulossa vielä parempia asukuvia, kunhan tästä flunssasta päästään yli.

Tsekatkaa myös tämän kesän luottoasu!

Yhteistyössä

EMP.fi -verkkokauppa
EMP Facebook
EMP Instagram

Mammalandia
Mammalandia Facebook

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)