perjantai 9. syyskuuta 2016

Habitare 2016 + Habi Kids

Ensinnäkin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille, liput ovat löytäneet jo voittajille kotiin.

Meidän messuilupäivä oli tänään, ja täytyy myöntää, että odotukset (varsinkin lasten kanssa koettuna) habitaresta ylittivät itsensä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kyseisillä messuilla kävin. Aiemmin heiniäni ovat olleet I Love Me -messut, ja Lapsimessut.

Habitare 2016

Minun kohteeni messuilla olivat Design Outlet, EcoDesign, ArtHelsinki, sekä erinäiset messuilla olleet yritykset.


Design Outlet

Ilman Habi Kids:ä ei varmaan olisi tänä vuonna menty messuille. Oli todella positiivista huomata, että lapset on otettu messuillakin huomioon, vaikka joku mummeli rapuissa manasi, että miksi lapset on täytynyt raahata tänne tientukkeeksi mukaan..


Habi Kids

Lapsille oli oma "leikkipaikka", jossa he pääsivät hetkeksi purkamaan energiaansa, ja ihmettelemään eri installaatioita. Oli myös Cafe Kids, josta sai lapsille omaa välipalaa, mikä oli ihan loistojuttu. Me oltiin messuilla juuri välipala aikana, eikä tarvinnut mennä kahvilaan väentungokseen kahden pienen lapsen kanssa.


Cafe Kids

Lasten alueen ympärillä oli mukavasti näytteilleasettajia, joilla oli jotain tarjottavaa lapsiperheille. Mieluisin ständi oli Suomen Voimistelutuotteella, josta juttua tulee lisää viimeistään ensi viikon aikana.


Suomen Voimistelutuote

Suomen Voimistelutuote


Näin perjantaina messuilla ei ollut mikään tungos, vaikka me varmuuden vuoksi jätettiin lastenrattaatkin narikkaan, jottei tukita kenenkään tietä siellä. Lapset saivat rauhassa kävellä, ja ihmetellä omalla tasollaan osastoja ja meininkiä. Rauhallinen messupäivä meidän mielestämme, ja juuri sopivasti lapsille ja aikuisille tarjottavaa. 

Mitään must have -listaa meillä ei ollut messuille, sisustustyynyjä etsiskelin, mutta joku ehti napata juuri ennen meitä ihanat BoConceptin tyynyt. Lapsille tarttui mukaan samis lippikset. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)