tiistai 20. syyskuuta 2016

#hellyydenosoitus + Arvonta

Pieniä hellyydenosoituksia perheellemme <3

Erisan

Kaikki blogiani lukeneet tietävät meidän perheen herkkäihoisista. Esikoisella on keskiasteen atooppinen iho ja kuopuksella on todella herkkä iho. Itselläni on myös nykypäivänä herkkä iho, joka reagoi kemikaaleihin voimakkaasti.
Itse suosin kosmetiikassa kasvikosmetiikkaa ja ylipäätänsä luontaistuotteita. Lapsen atopian vuoksi meillä ei käytetä mitään, mikä sisältäisi hajusteita, väriaineita tai ylipäätänsä mitään vahvoja/haitallisia lisäaineita. Ja tämä koskee kaikkea, astianpesuaineita, pyykinpesuaineita, siivousaineita, kaikkea, mitä kotona voidaan käyttää.

Saimme yhteistyön kautta Erisanilta ihanan pienen hellyydenosoituksen perheellemme. Paketissa oli suihkusaippuaa, jonka koostumuksesta 33%:a on kosteusvoidetta.
Pyykinpesukonetabletit sen sijaan eivät sisällä hajusteita, eivät väriaineita, ei zeoliittia eikä fosfaattia. Niille on myönnetty myös Pohjoismainen Ympäristömerkki. Nämä pyykinpesukonetabletit ovat myös siinä mielessä kivoja, että innokkaat siivousapulaiseni voivat osallistua näiden laittoon koneeseen. Tablettia ei laiteta pesuainelokeroon, vaan sellaisenaan rumpuun pyykkien alle.
Kosteusvoide ei sisällä parabeeneja, hajusteita tai väriaineita. Lisäksi siinä on allantoiinia, joka rauhoittaa ihoa.

#hellyydenosoitus

Erisan järjestää lukijoille kilpailun, jossa voit voittaa tämän samaisen paketin, joka meitä ilahdutti tänään. Kilpailu on voimassa 7.10.2016 asti, ja osallistumaan pääset TÄSTÄ.`Tuotteet saatu blogin kautta.
Yhteistyössä Erisan ja Mammalandia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)