sunnuntai 11. syyskuuta 2016

I Love Me 2016 -messut

Olin torstaina palaverissa, johon kokoontuivat kaikki paikalle päässeet tämän vuoden I Love Me -messujen VIP bloggaajat.
Oli ihanaa viettää hetki aikaa bloggaajaporukassa, koska tiedättekö mitä? Ketään ei häirinnyt, kun heti ei saanut syödä tai juoda, tai ylipäätänsä koskea olennaiseen, koska kaikkien piti saada kuvat ensin otettua :D Kotona nimittäin kaikki eivät elä samassa ajatuksessa, kun pöytä notkuu joskus toinen toistaan herkullisia brunssiantimia, ja kukaan ei saa syödä tai koskea, koska haluan kuvata kaiken ensin someen :D


Pöytä notkui pieniä herkullisia tarjottavia, ja juomia, joista saatiin palaverin ajan nauttia.

Tämän vuoden I Love Me -messut on mielestäni ehdottomasti parhaat tähän mennessä. Tarjontaa on todella laajasti, kaikille jotakin. Ohjelmaa on runsaasti, ja osastoja on niin monia, että sotasuunnitelma on paikallaan, miten kaikkiin ehtii.

Messut järjestetään 21.10-23.10 Helsingin messukeskuksessa, ja ne pitävät sisällään muotia, kauneutta, terveyttä, koruja ja hyvinvointia.
Kohta alkaakin meidän VIP bloggareiden työnteko, ja alamme etsimään messuilta niitä parhaimpia tärppejä, ja jaamme niitä kanssanne. Messukasseista paljastui jo muutama osasto, jotka pääsevät ehdottomasti mukaan tämän vuoden vinkki -listaan.

Aion penkoa messutarjonnan läpikotaisin, osasto osastolta ja ohjelma kerrallaan, ja esitellä täällä blogin puolella kaikille ne parhaimmat kirsikat kakun päältä. Tässä alkaa messukuume nousemaan jo pahasti, varsinkin kun sain jo pienen maistiaisen messuista! Pysykää kuulolla, näitä juttuja ette halua missata :)


I Love Me 2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)