maanantai 12. syyskuuta 2016

Innoissaan!

Nyt on sellainen yhteistyö, mikä on kutkutellut jo jonkin aikaa, ja mistä meidän perheessä kaikki on todella innoissaan!

Viime viikon keskiviikkona tuli paketti, ja torstai aamuna me avattiin se. Ai vitsi, mikä ihana puun tuoksu valtasi meidän kodin.. Tunti paketin avaamisen jälkeen, me saatiin apuri meille, joka teki todella täydellistä jälkeä, ja ei voisi paremmalta näyttää!
Meillä on nimittäin puolapuut!Mä olen katsonut noita Suomen voimistelutuotteen puolapuita ja renkaita jo pidemmän aikaa. Ne näyttävät niin hyviltä, kauniilta, sopivat kodin sisustukseen täydellisesti, ja mitä kaikkea niillä voikaan tehdä!
Mä suunnittelen jo pääni sisällä ensi viikoksi blogin puolelle jonkun jumpan, minkä voi toteuttaa puolapuiden avulla. Ja koska mä olen jo näin innoissani, arvatkaa vain, kuinka innoissaan nuo kaksi miniä täällä ovat? Pääsenköhän mä edes noille puolapuille toteuttamaan omaa jumppaa, vai pitääkö odottaa lasten nukkumaanmenoa :D


Meidän puolapuut laitettiin suoraan makuuhuoneen oviaukkoa vastapäätä. Tämä oli paras paikka, koska oviaukko luo tilaa tehdä puolapuissa jumppaa ja lapsilla on tilaa leikkiä ilman, että seinä olisi selässä kiinni. En halunnut puolia lastenhuoneeseen, koska ikinä ei voi tietää, jos sisustusmania iskee, ja päätänkin vaihtaa huoneet päikseen, tai jos lapset isompina menevät eri huoneisiin, silloin vain toisella on puolat, ja siitäkös se riita syntyy. Ja jos puolat olisivat lasten huoneessa, en pääsisi itse iltaisin jumppaamaan niillä.


Ja nämä todellakin sopivat sisustukseen yhtä kauniisti, kuin kuvissakin. Mä olen niin rakastunut näihin.

Ensi viikoksi toivon mukaan saan jonkun kivan jumpan kuvien kera blogin puolelle. :)
Puolapuut saatu blogin kautta.
Foamroller saatu TÄÄLTÄ.

Yhteistyössä Suomen Voimistelutuote

ja Mammalandia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)