torstai 29. syyskuuta 2016

Kaikille kahvin ystäville

Mä rakastan kahvia, erioten tuoretta sellaista, se tuoksu, maku ja lämpö. Kuuma, tummapaahtoinen kahvi on jotain niin sanoinkuvailematonta. Se maku, se tuoksu, se fiilis.Harmikseni joudun tässä vaiheessa tunnustamaan, että minulle ei sovi kofeiini. Olen nuorena juonut luvattoman määrän kahvia ja energiajuomia litrakaupalla, ja olen varoittava esimerkki siitä, miten saadaan aikaiseksi kofeiiniyliherkkyys.
Viimeisen vuoden aikana olen alkanut siedättämään itseäni. Ensin tuli kehiin Celsius -juomat, jotka sisältävät kofeiinia. Pystyn juomaan 1/3 osan tölkistä, ilman, että tulee mitään ikäviä oireita, ja pääsen nauttimaan juomasta.

Olen ostanut kotiin kofeiinitonta pikakahvia, jonka maku on todella pahvinen, ja purkki sai lentää roskiin. Nyt olen löytänyt kahvini, ja tänään olen erityisen rakastunut kahviin.
Kahvi on kofeiiniton suodatinkahvi, nimeltään Café Hag. Tämä maistuu ja tuoksuu ihanalle vastakeitetylle kahville, ja eroa kofeiinilliseen kahviin en huomaa.
Mikä fiilis, vuosien jälkeen, istun keittiössä, juon kupillisen kahvia, ja nautin siitä.


Ja nyt pieni vinkki kaikille kahvin ystäville!

Kun lisäät kahvinpurut suodatinpaperiin, ripottele päälle hieman suolaa, ja hieman kanelia. Kahvin maku korostuu, ja kahvista tulee entistäkin taivaallisempaa!

Kahviin kanelia ja suolaa


Kofeiiniton kahvi


Kahvipaketit saatu blogin kautta.

Yhteistyössä Oy Valkoinen Risti - Vita Korset Ab

&

Mammalandia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)