keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Lomakuulumiset

Loma teki tehtävänsä, on levätty olo ja reissu oli onnistunut, vaikka kyse olikin vain minilomasta, muutaman päivän kestäneestä reissusta. Me oltiin jälleen Tukholmassa. Alle kuukausi sitten käytiin Tukholmassa, josta voitte lukea lisää täältä, ja nyt lähdettiin jälleen vähän ex-tempore reissulle.

Tuhoontuomittu reissu


Varattiin matka viime viikon keskiviikkona, ja torstaina poika heräsi kuumeessa. Mittari näytti 39 astetta, eikä panadolit eikä viilennykset auttanut perjantaihinkaan mennessä. Lauantaina poika heräsi ilman kuumetta, ja vaatteiden vaihdon yhteydessä huomasin punaiset näppylät. Meillä oli vauvarokko! Sunnuntai aamuun mennessä näppylät olivat kadonneet, ja uskallettiin lähteä reissuun. Tunti ennen lähtöä tytölle nousi kuume. Siinä vaiheessa mietin jo toistamiseen matkan peruutusta, koska kurja pienellä matkustaa kipeänä. Toisella meistä aikuisista oli tietokoneella hommia sunnuntaina, joten riskillä lähdettiin, että tyttö saa levätä hytissä sunnuntaina. Tukholmassa olo meni vähän mönkään, kun toinen lapsista oli kipeä, eikä viitsitty raahata häntä ympäri kaupunkia. Käytiin hänen jaksamisensa verran kävelemässä pari tuntia, ja sitten hän pääsi lepäämään. Tänä aamuna kotona löytyi hänen kuumeen syy, toinen rokko, enterorokko!
Vaikka meidän reissu oli tuhoontuomittu, niin päästiin silti nauttimaan matkasta, ja kipeästä lapsesta huolimatta meillä oli kiva pikku miniloma.

Silja Line

Skidit Risteily 2016

Koska me tykättiin todella paljon Skideistä Festareista, tykättiin me myös Skidit Risteilystä.
Laivalla oli lapsille todella paljon normaalista poikkeavaa ohjelmaa, ja hetkeäkään ei tarvinnut miettiä, mitä seuraavaksi. Päästiin työpajalla tekemään omat taikasauvat, halki promenaden kulki paraati soittimineen ja naamiaisasuineen, oli satuhetkiä, esityksiä ja discoja.


Skidit Risteily

Skidit Risteily

Skidit Risteily

Skidit Risteily

Skidit Risteily

Skidit Risteily


Voin sanoa kokeneeni pienen shokin tullessamme takaisin Suomeen. Täällä sataa ja tuulee, syksy on alkanut kunnolla. Tukholmassa kun oli +19 astetta, ja ihmiset kulkivat vielä t-paidat päällä.

Yksi asia, mistä nautin erittäin paljon reissuissa on ruoka. Ja ruoka oli tällä kertaa mielettömän hyvää. Vatsat täynnä hyvää ja maukasta ruokaa, josta nautittiin todella paljon.

Tässä taisi olla meidän tämän vuoden viimeinen reissu Suomen rajojen ulkopuolelle. Talvelle kauan kaipaamani ulkomaanmatkakin meni peruutukseen aikataulujen vuoksi. Mutta kohta pääsee jo ensi vuodelle suunnittelemaan matkoja! Mä olen nyt niin rakastunut Tukholmaan, että toivon mukaan päästään ensi vuonna tekemään taas pari reissua sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)