keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Probiootteja kotiin

Nyt mä pääsen jälleen hifistelemään näillä "enemmän luomua, enemmän kasvipohjaista, enemmän terveellistä, enemmän ekoa", sillä nyt sain yhteistyössä HomCaren kanssa bioteknologian keinoin tuotettuja siivousaineita.

Bioswipe

Kodin hyvinvointia probiooteilla

"HomCare Finland Oy on lanseerannut ensimmäisenä Suomeen täysin mullistavan ja uudenlaisen kodin hyvinvointia ylläpitävän BioSwipe-tuotesarjan."
Näiden tuotteiden valmistuksessa käytetään bioteknisiä menetelmiä, joiden tavoitteena on puhtaus, hajujen poisto ja pintojen suojaaminen uudelta lialta. Mä olin myyty jo yläotsikon lukiessani, mutta vielä kaupan päälle pintojen suojaaminen uudelta lialta! Lapsiperheen ihan must must tuotteet. Siivotessa nämä tuotteet lisäävät pinnoille probiootteja, jotka ovat siis ihmisen terveyttä edistäviä mikrobeja. Lisäksi näiden tuotteiden kuljetuksiin ja pakkaamiseen käytetään vähemmän energiaa, joten samalla syntyy vähemmän pakkausjätettä.

Multi Clean

Me saatiin testiin kaksi tuotetta, joista ensimmäinen on minun sydämeni vienyt Multi Clean. Minimalistina arvostan sitä, että mulla on kaapissa enää yksi ainoa pullo, jolla mä voin puhdistaa KAIKEN. Ruokapöydän, ikkunalaudat, lipastojen tasot, seinät, vessan ja kylppärin. Ei enää useita eri purkkeja viemässä tilaa kaapista. Tämä yksi ja ainoa tuote poistaa liat ja rasvat, eikä tässä ole käytetty perinteisiä kemikaaleja, joten se on turvallinen käyttäjälle. Ja olihan tämä nyt ihan pakollinen hankinta meille, sillä mä sain siivousapulaisen, kun uskalsin antaa tämän kemikaalittoman puhdistusaineen lapsille käteen.


Toinen tuote, joka saatiin testiin on biologinen hajunpoistaja, Fresh Air. Se on pitkävaikutteinen hajunpoistaja, joka neutraloi hajut hetkessä suihkauksen jälkeen. Meillä on todella vanha vessa, jonka ainoa huono puoli on ikävät hajut siellä. Pienikin haju pinttyy sinne pitkäksi aikaa. Toinen hajupaikka on kylpyhuone. Siellä muhii aina päivän vaipat, joten haju ei aina ole miellyttävimmästä päästä. Pari suihkausta päivässä on riittänyt neutralisoimaan nämäkin hajut, ja viimeisetkin ikävät kohdat meidän kotoa on poistettu.


Fresh Air

Mä olen tykännyt ihan hirveästi näistä tuotteista. Suurin syy on niiden tehokkuus ja helppous. Toinen meille kiva asia on se, että lapset ovat päässeet mukaan siivoamaan. Meillä on ollut niitä kemikaaleilla varustettuja puhdistusaineita, millä itse uskallan siivota vain hanskat kädessä, enkä missään tapauksessa ole antanut lapsille niitä. Nyt hekin pääsevät suihkimaan ja siivoamaan.
Ja mitä eniten arvostan, on se, että nämä ovat 100% luonnollisia, turvallisia ihmisille ja ympäristölle, tehokkaampia kuin "perusaineet", sekä ovat biologisesti hajoavia.Tuotteet saatu blogin kautta.
Yhteistyössä HomCare Finland Oy

sekä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)