torstai 15. syyskuuta 2016

Sea Lifessä

Me päästiin eilen tytön kanssa viettämään kahden keskistä aikaa, ja yhteistyön merkeissä kohteeksi valikoitui Sea Life. Heinäkuinen Sea Life reissumme ei ollut onnistuneimmasta päästä, kun kuopus ei malttanut katsella kaloja, niin haluttiin nyt mennä ajan kanssa, ja takana onkin oikein onnistunut reissu.

Sea Life

Sea Life

Meidän reissumme ole hyvin ajoitettu, sillä pääsimme heti näkemään mureenoiden syöttöä, joka oli varsin mielenkiintoista seurattavaa.
Tämän jälkeen meille oli järjestetty elämysvartti, jossa pääsimme tutustumaan Helmutiin paremmin.

Helmut

Helmut
Mun mielestä oli tosi hauska "vetonaula", kun Sea Lifessä oli Doria Etsimässä -teema. Tietenkin, kun kyseessä on hauskan näköinen lasten elokuva, kummasti ne lapsetkin alkavat kiinnostumaan niistä kaloista. Helmutiin päästiin oppaan kanssa kunnolla tutustumaan, ja pakko myöntää, aika fiksu kaveri se on! Ja "Dori" -kaloja ihailtiin pitkän aikaa. Nyt on siis seuraava askel päästä näkemään Nemoa- ja Doria etsimässä -elokuvat.

Meillä vierähti noin tunti alkupään kaloja katsellessa, sitten olikin pienen paussin aika. Ihan mahtava keksintö tämä varikkopysähdys lapsille. Hiekkalaatikko leluineen ja pienet pöydät ja tuolit värityskynineen ja -papereineen saavat lapset hetkeksi leikkien pauloihin, jonka jälkeen jaksaa taas ihmetellä loput kaloista.


Jos teillä on mahdollista sijoittaa Sea Lifessä käynti arkipäivälle, tehkää se! Ja kellonajallisesti oli paras juurikin keskellä päivää, sillä muita ihmisiä oli todella vähän. Saimme ihan rauhassa kävellä, leikkiä, ja ihmetellä. Emme olleet kenenkään tiellä, eikä ruuhkaa ollut laisinkaan.
Sopivasti leikkien jälkeen pääsimme vielä seuraamaan lisää kalojen ruokintaa.
Reissumme oli kerta kaikkiaan onnistunut. Monta tuntia vierähti, ja meillä oli kivaa. Tutustuimme uusiin kalalajeihin, elämysvartin ansiosta Helmut on nyt tuttu kaveri meille, ja ilman kiirettä pääsimme ihmettelemään kalojen elämää.
Kiitos yhteistyöstä Sea Life!
Teillä on ihana henkilökunta siellä :)

Yhteistyössä myös Mammalandia.

1 kommentti:

  1. Käytiin kesällä täällä kun oltiin Helsingissä. Vuosikas ei vielä osannut oikein arvostaa muuta, kuin tuota hiekkalaatikkoa ja aika nopeasti käytiin se sitten läpi! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)