sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Syksyn samis päähineet

Samisteluprokkiksessa on vuorossa syksyn päähineet.
Pakko todeta heti ensialkuun, että ei ole ollut mitään ongelmaa löytää tytölle ja pojalle samanlaisia asusteita. Päinvastoin! Heihei värioksennukset, ja tervetuloa harmoninen samistelu :D


Nyt on jo liian viileät ilmat meidän KiddoW:n lippiksille. Lippikset eivät ole ohutta materiaalia, vaan vähän paksumpaa, mutta nyt kylmällä ilmalla tarvitaan jo pipot päähän. Lippikset löytyi Habitaresta.
Kauppapipoina meillä jo pidemmän aikaa on olleet Mainion valkopohjaiset pipot.

Uusimpana kaapin lisäyksenä on Samurai Shop:sta yhteistyön kautta saadut raitapipot.


Samurai Shop

Ja nyt on pakko jakaa pientä juttua näistä pipoista muillekin. Samurai Shop on yhden naisen yritys. Yrityksen takana seisoo Pauliina, kahden lapsen äiti, joka itse tekee jokaisen pipon tilaustyönä. Valikoimahan on jo laaja hänen nettikaupassaan, mutta jotta asiakaspalvelu olisi täyden kympin arvoinen, hän tekee asusteita myös asiakkaan mieltymyksen mukaan.

KYSY, hän vastaa todella nopeasti viesteihin. Ei ole ikinä mennyt useampaa tuntia kauempaa odotellessa hänen vastaustaan.
KYSY, hän auttaa myös visuaalisella silmällään, mikä sopisi minkäkin kanssa.
KYSY, jos valikoimasta ei löydy mieleistä pipoa, hän auttaa löytämään sellaisen.
TUE, suomalaista käsityötä.

Toimitus on todella nopea. Ilmoitin maanantaina mitkä pipot haluan, ja minkä kokoisina, tiistaina ne olivat jo lasten päässä. Eli huikean nopeaa työtä ja toimitusta.

Palautus ja vaihto on myös ilmainen, eli voit ostaa useamman ja sovitella ja palauttaa tai vaihtaa toiseen kokoon/väriin.


Samurai Shop

Pidän laadukkaista vaatteista ja asusteista, ja näissä laatu on täysi kymppi. Haluan tukea suomalaista käsityötä, ja sitäkin enemmän yrittäjyyttä.

Yhteistyössä Samurai Shop ja Mammalandia.
Raitapipot saatu blogin kautta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)