lauantai 17. syyskuuta 2016

Välikausisota alkakoon!

Nyt on taas se aika vuodesta, kun alkuviikosta pärjäsi hupparit päällä ja tänään täytyi olla kunnon ulkovaatetus päällä, kun kaupat ovat täynnä ulkovaatteita, muttei kauaa, julistan ulkovaatesodan alkaneeksi!

Joka syksy on sama homma, Suomen syksy ei tunne kultaista keskitietä. Ensin on lämmin, ja sitten on kylmä. Ei ole viileää siinä välissä. Joko ollaan hupparit päällä, tai sitten kolme kerrosta vaatetta.
Me käytiin tänään kaupungilla päivittämässä syysvaatteita, ja suoritin ostosreissun jälkeen pienen laskutoiminnon. Kun on kaksi lasta, syksyllä ja talvella menee pelkkiin ulkovaatteisiin ja asusteisiin semmonen parisen tuhatta euroa.

Syksyllä tarvitaan sadetakit ja -housut, tai sadehaalarit, kumisaappaat, vettäkestävät hanskat ja mahdollisesti sadehatut.
Kun alkaa nämä viileät syysilmat, on vuorossa kuori- tai softshellvaatteet. Haalarit, tai takki-housu -yhdistelmät. Syksykengät, lämpimät pipot, sormikkaat ja päälihanskat. Kerrastosta puhumattakaan, päälivaatteiden alle tarvitaan joko villahaalarit, tai fleecekerrasto.
Kun mennään pakkasen puolelle, on vuorossa toppavaatteet. Joko talvihaalarit, tai housutakki- yhdistelmät. Talvikengät, paksut pipot, toppahanskat, kaulurit, kaulahuivit, ja taas kerrastoa alle.

Ja tämän kaiken lisäksi vielä sitä vähän parempaa vaatetta, eli kauppatakit, tai kauppahaalarit, ja syksyllä ja talvella ei tietenkään käy asteiden puolesta yhdet, vaan kahdet molemmalle kaudelle. Vähän nätimmät kengät, ja ehkä pipotkin.
Kokosin alle Ellokselta pari kollaasia välikauden ja talven hankinnoista.

Elloksella on nyt kaksi todella hyvää alennuskoodia, jotka kannattaa hyödyntää! Näihin nimittäin uppoaa rahaa todella paljon.

30% alennusta kalleimmasta tuotteesta - koskee myös merkkituotteita (poikkeuksena Odd Molly- merkki). Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Alennus on voimassa 18.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin eikä Design by -tuotteisiin. Ei koske Odd Molly- merkkiä. Koodilla 345425.

Tervetuliaistarjous! 50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta + säästät toimituskulut! Edut koskevat vain uutta asiakasta ja uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran. Säästät normaalipaketin toimituskulut (norm. 5,20). Tili- ja laskuasiakkaan toimitusmaksu ilman toimituskuluja 0,-/tilaus, käteisasiakkaan 2,90/tilaus. Etuja ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, huonekaluihin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin. Koodilla 345418.


Sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

 1. Kauniita vaatteita olet valinnut kollaaseihin. :) Silmään kuitenkin pisti tuo parin tuhannen menoarvio ja on ihan pakko todeta, ettei niin paljoa todellakaan tarvitse varata kahden lapsen vaatteisiin! Meillä on syys- ja talvihaalarit Reimaa (useimmiten edellisvuoden mallistoa eli puoleen hintaan uusiin verrattuna, n. 60-90 e / kpl) ja kengät läheisestä Koo kengästä n. 70-90 e / pari. Kaikki siis uutta ja hyvälaatuista. Kerrastoon ja asusteihin ei myöskään mene tonnia. ;)

  Alennusmyynnit ja etukoodit ovat näppäriä, jos haluaa säästää rahaa, mutta kannattaa myös pyörähtää kirpparilla välillä. Meille kotiutui tänään Reiman syystakki, fleece-haalari ja kaksi college-takkia 14 eurolla ja kaikki olivat oikein hyvässä kunnossa. Jos parin tonnin kulut hirvittävät, niin kannattaa kurkata myös kirpparitarjontaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei tässä lähellä ole kirpparia, joten se on pois suljettu. Jos olisi, niin varmasti säästäisin melkoisen summan!
   Etukäteen aleista en uskalla ostaa mitään. Nytkin kesänaikana esikoinen kasvoi kaksi vaatekokoa, mistä tuollaista osaa ennustaa? :D Eli kesän aleista en pysty ostamaan seuraavalle kaudelle mitään. Ehkä sitten kun ovat isompia.
   Ja kun ostaa tuplana kaiken, niin pitää vielä mahdollisesti olla todellisuudessa neljähaalaria, jotta molemmilla on varahaalarit kaiken varuilta. Nyt itseasiassa törmäsin hyviin talvikenkäaleihin, joten huomasin, että kun kahdet kengät saa satasella, niin siinä säästää jo toisen satasen :)
   Ei nuo kulut sinänsä hirvitä, eihän nille mitään voi, lapsilla on vaatteet oltava päällä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)