keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Esbelt Waist Trainer + arvonta

Toisen sektion jälkeen löysin Waist Trainerin, ja siitä en luovu. Kahden sektion jälkeen vatsa pömpötti jalkapallon kokoisena, eikä ratkaisua löytynyt mistään muualta. Alkuun käytin Esbelt Ipanema -korsettia vaatteiden alla, ja viime keväänä kovien selkäkipujen vuoksi siirryin Waist Traineriin.
Waist Trainerista on apu moneen "vaivaan".
Se kaventaa vyötärölinjaa, ja tämä ei ole humpuukia, been there done that, ja vyötärö on vuosien jälkeen jälleen olemassa! 
Auttaa selkäkipuihin - tämä on juuri syy, miksi siirryin Waist Traineriin. Jokainen blogiani pidempään lukeneena tietää, että viime talvena ja keväänä selkäkipuni olivat todella pahat, tarvitsin myös salille vatsalle tukea, mutten voinut erkaantuman vuoksi ostaa vyötä, joten onnekseni Waist Trainer sopii myös salikäyttöön.
Korsetti myös korjaa ryhtiä, tuo sitä luonnollista asentoa kroppaan.

Esbelt Waist Trainer
Ensimmäisen korsetin ostin vatsalihasten erkauman vuoksi, sekä ulkonäöllisistä syistä. Koin oloni epämiellyttäväksi sosiaalisissa tilanteissa pallovatsani kanssa, joten korsetti vei pallomahan mennessään. Korsetti ei näy vaatteiden alta, siinä ei ole kovia tukikeppejä, joten se ei hinkaa tai ärsytä. Korsetti saa sinut myös pysymään ryhdikkäänä, jolloin tuo raskauden jälkeisen huonon ryhdin saa helposti korjattua. Korsettia voi pitää päivittäin, siitä ei ole haittaa.
Korsetti yhdessä oikeaoppisen syvien vatsojen treeniohjelman kanssa korjasi erkaumaani huomattavasti. Muistatteko, kun lääkärin mukaan erkaumaani ei korjaa kuin leikkaus? Nyt erkauma on muuttunut kymmenestä sentistä kahteen senttiin, mikä on ihan huima muutos.

Itse kärsin voimakkaista selkäkivuista, ja selässäni todettiin epäergonomia. Raskaus, imetys ja pikkulapsiarki teki tehtävänsä selälle. Korsetti auttoi selkäkivuissa, ja auttaa edelleen. Kuopus täyttää kohta kaksi vuotta, mutta korsetti pysyy päällä edelleen. 
Arjessa vähän väliä selkä kipeytyy, jolloin saan tästä avun kipeään selkään. Ja kohdistettu rasvanpoltto lenkillä on tervetullut.


Itse henkilökohtaisesti suosittelen korsettia jokaiselle, joka on kokenut raskauden, ja vähänkin tuskastelee joko vatsansa kunnon kanssa, selkäkipujen kanssa, huonon ryhdin kanssa, tai haluat kohdistettua rasvanpolttoa vatsalle, tai vain vatsan litteämmäksi kireiden vaatteiden alla. Jos jokin on mun suosikki asuste- se on tämä!!


Nyt on yhdellä teistä mahdollisuus saada itselleen tämä kyseinen korsetti. Jätä sähköpostilla varustettu kommentti tämän postauksen alle. Kerro kenelle ja mitä varten haluaisit korsetin. Arvonta on voimassa 30.10.2016 asti, eli nyt on hyvin aikaa osallistua!


Biancaneve on mukana myös I Love Me -messuilla, heidät löytää osastolta 6t101. Siellä pääsee myös kokeilemaan ja ostamaan Waist Trainereita, sekä muita naisellisia urheiluvaatteita. Heidän osastollaan on myös selfievaloständi, jossa voit käydä nappaamassa itsestäsi ja ystävästäsi kuvan.

Biancanevella on myös käynnissä Ambassador -haku, mikäli haluat olla ensimmäisenä testaamassa heidän kauniita vaatteitaan, kannattaa laittaa hakemusta menemään täältä.

Kuvien housut Biancaneve
Kuvien paita Biancaneve

57 kommenttia:

 1. Itselleni kaipaisin kovasti! Vatsanseutu on ongelmakohta, jota häpeän. Minulla on kaksi lasta ja toisen jälkeen on vatsani jatkuvasti kuin pallo, vaikka synnytyksestä on jo yli vuosi. Tulisi niin tarpeeseen!

  laura.auranen@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Itselleni haluaisin tämän raskauden jälkeen tukemaan palautumista pienen elämän odottamisesta :) siru1makinen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Korsetti on kätevä tuki treeneissä ja kapean vyötärön salaisuus! Cpajukoski@gmail.com

  VastaaPoista
 4. MIKS mä en oo tajunnu, että tollasesta ois ollu myös mulle apua ja kauan sitten!!😱😱
  Vuosi sitten ihmettelin miksi selkä väsyy ja kipeytyy jo lyhyestäkin seisomisesta tai kävelystä. Kävin fyssarilta ja kävi ilmi, että alimmat nikamat on ihan lysyssä rangan notkon takia😑 Ilmesesti raskauden jäljiltä😐 Sain hyvät ohjeet kyllä, mutta varsinkin seistessä ja treenatessa on vaikea pitää selkä oikeassa asennossa ilman tukea. Waist trainer vois pelastaa paljon😍🙏🏻
  -Elsi
  Elsi.epidauros@luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulle on laitettu sähköpostia. Onneksi olkoon voitostasi :)

   Poista
  2. Hei. Et ole vastannut sähköpostiini, joten valitettavasti voitto siirtyy seuraavalle!

   Poista
 5. Onpa paljon hyviä puolia ja kauniskin vielä! Niinkuin muuten säkin <3 Harvoin osallistun mihinkään, mutta mulla on niin paljon selkäkipuja, että pakko kokeilla tuuria ;D therealmofmaria@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Waude! Onpa ihana korsetti, tulisi tarpeeseen!
  Eliasheetrik@hotmail.com

  T. Olga

  VastaaPoista
 7. Oi!! Mulla on itselleni nyt Ipanema, mutta Luulen että Waist trainer olisi salilla miellyttävämpi :) Näyttää myös tosi hyvältä. Ja nuo sinun jalat :)

  VastaaPoista
 8. Wow.. tästä kirjoiruksestasi jää ihan sanattomaksi! Olen synnytyksen jälkeen kärsinyt niin pahoista selkäkivuista että välillä tekee mieli itkeä, ei ole varaa ostaa mitään tämmöstä niin pienien tulojen takia - en tiedä milloin pystyin viimeksi laittaa rahaa mihinkään itselleni.. joten toivon kaikin voimin, että onni osuisi nyt minuun ja voittaisin tämän! se pelastaisi niin selkäni, ryhtini ja vointini olisi varmaan paljon parempi tällä! en voisi sanoillakaan kuvailla miten kiitollinen olisin sinullle jos voittaisin tämän!

  VastaaPoista
 9. Eikää! Tuollanen on PAKKO saaha justhiinsa raskauden jälkeisen röllömahan pienentämiseen ja piiloon saamiseksi ja myös ryhdin kohentajaksi! Raskaudesta nyt 3,5kk ja hävettää pitää tiukkia paitoja--> itsetunto ongelma. Joteenkasiiis aivan ehottomasti mukana sormet ja varpaat pystyssä!
  juotasniemi.henna@gmail.com 😍❤

  VastaaPoista
 10. Itselleni haluaisin! En ole kuullut tästä ennen mutta koska mullakin on erkaumaa, mielelläni kokeilisin tämänkin niksin ♥ Eikä se haittaisi vaikka vatsamakkarat saisin piiloon ;) haaveilenkaikesta@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tulisi todella tarpeeseen välilevynpullistuman aiheuttamien monenlaisten selkäoireiden hoitoon: jatkuvat selkäkivut, lihasten jännistystilat, joka vie ryhtiä väärään asentoon, jalkojen puutuminen/tunnottomuus. Liikunta on paras lääke tähän vaivaan kuin myös säännöllinen fysioterapia, mutta oireet ovat yllättäviä ja ennalta arvaamattomia ja pitkään paikaallaanolo pahentaa niitä. Monenlaista vyötä olen jo kokeillut, olisi suuri lisäapu arjen askareissa, kotitöitä tehdessä sekä työssäni, jossa joutuu pakosti istua tai seisoa koko päivän paikallaan. Vaikuttaa hyvältä vyöltä ja antaa hyvän tuen selkään sekä parantaa ryhtiä, mikä auttaa lihaksia pysymään rentona.
  minna82@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Itselleni treeneihin tukemaan selkää 😍 heli.kullberg@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana. Miks mä just tarvisin ja haluaisin tämän? Nooh.. Lasten kanssa tulee istuttua leikkien parissa lattialla useampi tovi lattialla. Saan usein huomauttaa meidän esikoiselle huonosta ryhdistä, yks päivä se kysy multa "hei, onks toi sun oma hyvä ryhti?". Noh ei ole. Ajoittain sitä tulee oltua huomaamatta ihan "lytyssä" ja sen kyllä huomaa, viimeistään kivut ilmottaa!! Tää olis huippu meidän hulina arjessa :) yksi tärkeä asia (ryhti) vähemmän muistettavana ;)

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. Olispa hyvä ja ihan itselle treeneihin ja vatsalle. Salli.moilanen36@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Itselleni haluaisin, korsetti voisi tuoda ryhdikkäämmän olon.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Oho äskeinen kommentti taisi hukkua..
  Uudemman kerran sitten.
  Elikkäs itselle tahtoisin tuollaisen avuksi tiimalasikropan tavoitteluun treenin ohelle. Näitä on tullut netistä silmäiltyä mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa. 😁 Raskaudesta toipuvalle pikkusiskollEkin tästä voisi olla apua sitten jossain vaiheessa :) Eli mukana kisassa! nermifay@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Kuulostaa just siltä mitä kaipaan! :) Sektiosta 3 vuotta, mutta kärsin kaikista mainitsemistasi vaivoista! Toivottavasti olis kerrankin tuuria, koska tämän mä tarvitsen! :D Olet ihan huikean kaunis, vau!
  mamalovesyoutwo@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Vatsani pömpöttää, mutta suurempi ongelma on jatkuvat selkäkivut, mihin kaipaisin pikaista helpotusta.

  xevex82(at)gmail.com

  VastaaPoista
 20. Ihana arvonta! Olisi mahtava päästä kokeilemaan tätä tuotetta. Kolmen lapsen äitinä ja juuri kuukausi sitten synnyttäneenä ☺️ Myös ryhti ja selkä ovat kovilla kun vauvaa kantelee koko ajan sylissä. Vatsan lisäksi olisi kiva huomata helpotusta näihinkin vaivoihin ☺️✨

  VastaaPoista
 21. Itselleni! Ensimmäisen raskauden jälkeen alkoivat selkäkivut ja nyt on menossa toinen raskaus, ja selän kunto huolettaa. Myös samanlaisia ryhti- ja turvotusongelmia on kuin sinullakin!
  minkamaaria@suomi24.fi

  VastaaPoista
 22. Kuulostaa täydelliseltä. t. selkäkivuista vuosia ja ennen raskautta kärsinyt! tanja.paloheimo@newbegin.ee

  VastaaPoista
 23. Itselleni haluaisin. Vaikka kaikki ylimääräinen muualta lähtee, niin vatsan seudulla se kyllä on yllättävän sitkeässä ja vatsa pömpöttää ja pursuilee ikävännäköisesti, olisi kiva testailla korsettia.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Itselleni! :) toisen raskauden jälkeen vatsan seudusta on tullut oikea ongelma alue :D

  anniina_11@hotmail.com

  Pakko laittaa uudelleen kun mulla oli vahingossa toi ilmoitukset päällä ja sain nää kaikki kommentit sähköpostiini 🙈

  VastaaPoista
 25. Itselleni ottaisin mielelläni treenaamisen avuksi, sillä mulla tulee kuukaudessa useampi vapaa päivä vain selän ongelmien takia! Myös jokapäiväiseen käyttöön ottaisin ehdottomasti korjaamaan omaa ryhtiäni ja tietenkin pömppövatsaa pienentämään (en ole kehdannut vuoteen käyttämään tiukkoja paitoja vatsan takia..) Vaikuttaa kyllä ihan huippu tuotteelta ja varsinkin kun ei näytä pahalta päällä vaan voi oikeasti pukea tuollaisen vaikka kouluun tai töihin mennessä! Ja näytti myös hyvältä sun päällä ja ihan uskomattomia tuloksia olet kyllä tehnyt tuon kanssa, jos leikkaus olisi muka ollut ainoa korjaus vatsalihaksillesi ja nyt sait noin paljon pelkän korsetin vuoksi nii huhhuh! Upeeta 😍

  mira1.muuronen@hotmail.com

  VastaaPoista
 26. Voi vitsit mä oon haaveillut tuosta waist trainerista kauan! Haluaisin sen siis itsekkäästi itselleni, koska vatsan seutu on se ongelma-alue täälläkin! Kaipaisin sitä juurikin kireiden vaatteiden alle pömpöä piilottamaan sekä salille tueksi. Mulla kun usein vatsalihakset ei jaksa tukea keskikroppaa tarpeeksi ja selkä kipeytyy sen seurauksena...

  kiiainna@gmail.com

  https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 27. Olisi mahtava päästä kokeilemaan, sillä selkäkivuista kärsin ja litteämpi vatsa olisi tervetullut. :)

  saraana.makela@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Korsetin lahjoittaisin selkäkivuista kärsivälle tyttärelleni joka saa ensimmäisen lapsensa vuoden alussa. Mukana siis arvonnassa. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Neljä lasta on valitettavasti jättänyt jälkensä vatsaan, lisäksi alaselkä puutuu ja kipeytyy ajoittain istuessa sekä liikkuessa. Kaikki muu on lähes kokeiltu, mutta tällaista en ole osannut edes kaivata. Mukaan arvontaan! riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 30. Tämän kolmannen raskauden jälkeen ois kyllä tarvetta varmasti kun tuntuu että ryhti tarvii ainakin tukea :) vyötäröä olis myös kiva muokata takasin :D tanninenheidi@gmail.com

  VastaaPoista
 31. Laittaisin tuon joululahjapakettiin itselleni. Selkäkipujen kanssa ei ole kiva elää :/
  talviuninalle(at)gmail.com

  VastaaPoista
 32. Itselleni. Kroppa on käynyt läpi aikamoiset muutokset ja vatsalihakset loistavat poissaoloaan!
  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Vatsanseutu on juuri ongelmakohtani ja selkä tarvitsisi tukea.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 34. Itselleni ehdottomasti ! Painoa on tippunut 15kg, ja olisi nyt mitä ihanin esitellä uutta kroppaa ja samalla kapeaa vyötäröä. Tällä saisi vielä enemmän koristettua ;) tiiakemppi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Vau, mahtava arvonta! Itselleni tulisi, avuksi selkäkipuihin.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 36. Mukana ehdottomasti! Mulla on kilot kertyneet erityisesti vatsaan ja sepä hävettää. Tää olis hyvä myös salitreenien tueksi, kun nyt olen vihdoin vuosien tauon jälkeen liikunnan taas aloittanut. kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 37. Miukulii@hotmail.fi / Itselleni, kärsin kovista selkäkivuista ratsastusonnettomuuden seurauksena.

  VastaaPoista
 38. Henna28
  Minulla sama homma kuin sinulle, toinen sektio tehtiin ja vauvani on nyt 6 viikkoinen, tästä olisi varmasti apua myös minulle, osallistun arvontaan.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 39. Minulle! Ehdottomasti hankintalistallani. Haluan ottaa tämän käyttöön synnytyksen jälkeen maaliskuussa. Esikoisen ollessa vauva, en tiennyt tästä - ja kyllä harmittaa!
  terhi93@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Kylläpä alkoi kiinnostaa tuo tuote! :) Itselläni on aika paha skolioosi selässä ja monesti kumartumiset ja muut liikkeet pistävät alaselkään ikävästi. Myös maha pömpöttää uskommattoman paljon, joten mietin, miksi en ole aiemmin hoksannut moisten olemassaoloa. Harmillisen kallis sijoitus olisi kyllä, mutta ehkä sen arvoinen. Pitää ainakin laittaa vakavaan harkintaan. Mukana ainakin tässä arvonnassa ensin. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Koitanpa onneani minäkin tässä arvonnassa! Toivoisin tuotetta kumppanilleni, jolla on ollut pitkään sekä selkä- että vatsaongelmia. Ihmetyttää, ettei lääkäreillä ole tarjota vastaavanlaisia apuvälineitä. Plussaa tuossa on etenkin tuo urheiluun sopivuus. juhtimus(ät)gmail(piste)com

  VastaaPoista
 42. Minut on jo kerran sektioitu, toivottavasti ei toistamiseen mutta oma vatsan palautuminen oli hidasta ja minulla on myös selkäsairaus. Olisiko tämä minulle tulevaisuudessa the apu palautumiseen! Elamaltakaikensain@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Itselleni, kukaan muu tutuista ei edes uskalla miettiä mitään "korsetin tapaista" tiedän noista ja olen lukenut niin paljon arvosteluita että tiedät että toimivat. Ryhtiäni parantaisin koska istuminen on tuettu ja selkä suorana kun traineri on päällä, enkä myöskään valita tiimalasi muodon saavuttamisesta. Tahdon muillekkin jakaa ja näyttää että nuo toimivat!

  Mariaaellaa.instagram@gmail.com

  VastaaPoista
 44. Selkäkipuihin, ryhtiin ja kyllähän tuon avulla pienet epätasaisuudet tasoittuisivat.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 45. Mun olisi pitänyt ottaa tuollainen käyttöön heti synnytyksen jälkeen, mutta olin sen verran puhki, ettei rittänyt energiaa asian ajatteluun. Vatsani ei ole onneksi kamala, mutta ei olisi pahitteeksi muokata sitä vähän. Mulla on ollut myös orastavia selkäkipuja ja kun on kiirettä ja stressiä, niin ei tule kiinnitettyä huomiota oikeisiin asentoihin ja korsetti voisi auttaa ergonomiassakin.

  nainentummissa@gmail.com

  VastaaPoista
 46. Itselle tämä tulisi ehdottomasti! Kaksi raskautta pienellä aikaerolla on saanut kroppani huonoon kuntoon. Tämä auttaisi saamaan keskivartaloa parempaan kuntoon ja auttaisi pitämään paremman ryhdin. Varsinkin imettäessä ja istuessa se yleensä unohtuu!

  tiia-a-a@hotmail.com

  VastaaPoista
 47. Itselle. Toisen raskauden jälkeen ei pömppö enää noin vaan tosiaan katoakkaan.

  Rosalienism@gmail.com

  VastaaPoista
 48. Olen yrittänyt todella pitkään etsiä helpotusta selkäkipuihin ja tämä saattaisi olla ratkaisu niihin! Työskentelen parturi-kampaajana, ja etenkin työssä ollessa huomaan selkäkipujen tulevan mahdollisesti epäergonomisista asennoista. Olisi mahtavaa suositella tätä työkavereille jotka kärsivät myös selkäongelmista. Yritän parhaillaan vahvistaa lihaksiani salilla ja ihan huippu juttu jos tätä voisi käyttää sielläkin. Selässäni on todettu skolioosi joka on pahentunut kolmen hyvin erilaisen raskauden aikana. Innolla siis mukana arvonnassa :)

  Sposti emmihonkan (at) gmail.com

  VastaaPoista
 49. Itselleni haluaisn tällaisen,olen jo haaveillut pitkään kun kärsin työssäni lasten kanssa selkäkivuista ja tuskailen ainaisen keskivartalo-ongelman kanssa, mikään vaate ei istu ja kuntoilun oheen tämä toisi varmasti nopeaa helpotusta asiaan. Lisäksi ryhti olisi ihana saada kohdilleen niin loppuisi niskakivitkin!

  virtanen.elisa@gmail.com

  VastaaPoista
 50. Itselle,ryhti on huono ja selkä kipeytyy nopeasti. :) tästä oon kuullut kehuja ennenkin joten olis kiva testata! Mytty97@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Kelepais! ;) Nim. vyötärö hukassa ja selkä kipeä! emmanora92@gmail.com

  VastaaPoista
 52. Ystävälleni, lahjaksi uuden lapsen syntymän jälkeen! Lapsia hänelle on siunaantunut ja tiedän hänen selkänsä olevan koetuksella, olisi ihana tehdä hyvää tätä kautta! - Anu Apynno@gmail.com.

  VastaaPoista
 53. Todellakin tarvitsen tätä, kaksi lasta ja lisäks aina ollut todella huono ryhti!

  VastaaPoista
 54. Haluaisin tämän parantamaan ryhtiä ja toki siitä olis myös apua raskaudesta palautumiseen. :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)