maanantai 3. lokakuuta 2016

Fitverstaan PR-tiimin uusin jäsen

Toissapäivänä Syyskuun kunto -postauksessa vähän vihjailin, että jotain uutta on tulossa.
Syyskuun alussa sain tietää, että pääsin mukaan Fitverstaan PR-tiimiin, mutta tietoa olen pimittänyt tähän päivään saakka, kunnes pääsen ihan kunnolla aloittamaan uuden treeniohjelmani.

Fitverstas lanseerasi hetki sitten uudet ohjelmapaketit, ja minua ainakin nuo hinnat naurattavat. Ohjelmapakettien hinnat ovat 15-29€. Noin pienellä hinnalla, alle kuntosalin kuukausimaksun hinnalla saat kattavan ohjelmapaketin. Ohjelmapaketteja löytyy niin kotiin, kuin salillekin. Nyt ei voi enää kukaan sanoa, että valmennukset maksaisivat paljon!

Minulle valikoitui ohjelmapaketiksi Hot Booty, jossa kaikki treenit voi tehdä kotona, ja tavoitteena on nimensä mukaisesti pyöreät pakarat ja kiinteät jalat. Paketin hinta on 15€:a, joten aika pienellä summalla pääset rakentamaan takalistoa ;)


Tänään kokeilin Hot Bootya, ja kyllä tehosi. Viimeisillä toistoilla sai purra hammasta yhteen, että sai kunnialla tehtyä loppuun.

Toki mun treeniohjelmiin sisältyy tämän ohjelman lisäksi muutakin. Siitä muusta en vain vielä tiedä yhtään, eikä hyvältä kuulostanut kun Jasmin sanoi keksineensä mulle "kaikkea kivaa". Se ei voi tarkoittaa muuta, kuin että mä joudun paiskimaan hommia ihan älyttömästi. Mikä tosin kyllä kelpaa mulle :D

Tänään tuli myös ruokavalioon muutokset voimaan, täällä alkoi siis loppurutistus, kiristely. Muuten on mennyt koko päivä hyvin, mutta illasta huomaa, että hiilareita on vähemmän kuin ennen.
Mä ilmoitin aamulla kotona, että äiti saattaa olla vähän nälkäinen pari viikkoa, mutta ei onneksi nälkäkiukut ole iskeneet (vielä :D).

Jasmin oli pistänyt mulle ruokavalioon niin namin smoothien, että pakko jakaa tämä maidoton smoothie teillekin!


1 Banaani, 1 DL marjoja ja 1,5 DL Laitilan Proegg Smoothieta. Teharissa sekasi ja ai vitsi kun oli makeaa! Olikin jo niin ikävä smoothieita.

Maidoton Smoothie


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)